F.MONCLÚS: LA GARANTIA D’AQUEST EQUIP ÉS QUE CAP JUGADOR HA TOCAT EL SEU SOSTRE.

ENTRENOTon Baliu ha fet el primer gol de la pretemporada. A Jassel Oller li ha tocat la primera “incidència mèdica” amb una petita ferideta a la ma (que l’hi ha impedit de mostrar al 100% el seu tir espectacular). L’Elagi ha deixat seva primera fotografia irrepetible amb una aturada inversemblant amb el casc,  Muntané s’ha apuntat un gol impossible sense angle … Met Molas ha estat el primer “últim de sortir del vestidor” (després d’haver ordenat constantment les posicions defensives a l’entrenament)…

L’IHC ja ha començat a escriure les primeres línies de la història d’aquesta temporada. Ho ha fet en una jornada intensíssima. Primer una sessió física d’alta intensitat (90 minuts) amb el nou PF, Carles Minguez. Després els jugadors han passat la revisió mèdica preceptiva de cada pretemporada i finalment s’han posat els patins per una sessió tècnica-tàctica. En aquesta ocasió el cotxe fantàstic (ni el d’Oller) no han fet viatge de tornada. Tota la plantilla fa nit a Igualada (a l’Hotel Amèrica) perque aquest dimecres els espera una altra jornada maratoniana. Al matí (2/4 de 12) spinning a l’Squash Igualada. A la tarda treball físic amb Carles Minguez i després un altre cop sessió tàctica amb patins.

P- Que tal el primer dia, Francesc?

F.MONCLÚS- Content, molt content. Primer pel treball físic amb el Carles. Per la predisposició amb que han arribat tots. Tothom amb moltes ganes de començar i de donar el nivell davant la exigència del principi de pretemporada. Tots han fet molt bon treball aquest estiu i han arribat preparats per aguantar els entrenaments… i amb molta il.lusió.

P- Amb aquests jugadors que avui tenies a pista cpom t’imagines que jugui aquest nou IHC?

F.MONCLÚS- Doncs un equip com s’ha vist a l’entrenament… molt ràpid, intens, que buscarà la porteria… són jugadors a qui els agrada encarar … ara ho hem de canalitzar per poder arribar sense precipitacions. Serà un grup més jove, tindrà un nivell molt alt d’entrenament i haurem de compensar-ho a l’hora de prendre decisions.

P- Que n’esperes dels nous?… I dels “vells”?

F.MONCLÚS- Els nous ens aportaran coses diferents de les que teníem fins ara. I a més arriben amb moltes ganes de treballar. I més amb l’esforç que fan. Sobre tot els dos que venen de lluny i el Joanet també amb l’aposta que ha fet per venir… Els joves del planter contribuiran amb la seva lluita… I l’esquelet com sempre. Fonamentals. Amb els 3 més l’Elagi i l’Albert … ja els coneixem. I el millor és que no han tocat sostre. És la garantia d’aquest equip, que la capacitat de millora de tots, de progrés de tots, la possibilitat d’evolució del mateix equip és molt gran.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *