EL PRIMER VIATGE DEL COTXE FANTÀSTIC

Com molt bé apuntava murri i sempre atent (a la pista i fora) Met Molas, aquest dimarts “coneixeré el primer viatge del cotxe fantàstic”. I en efecte, aquest dimarts el nou jugador de l’IHC s’incorpora a la ja famosa expedició osonenca que farà per primera vegada aquesta temporada el trajecte Vic-Igualada. 

I és que en qüestió d’hores s’obriran moltes “primeres vegades”. Amb Jaume Molas amb sabates noves (” tinc moltes ganes de patinar a Les Comes. Avui tinc com nervis i tot… Treballarem de valent!) serà també el primer entrenament de Jassel Oller a les Comes (una pista on va fer un dels seus millors partits la temporada passada i on es va acabar de guanyar segurament un lloc al nou IHC). En canvi serà el primer dia però d’un retorn d’algú molt fet a les Comes, Joanet Muntané (“la veritat és que ja tenia moltes ganes de començar!. Que la lliga començi tant tard, fa que l’estiu es faci fins i tot llarg… D’aquí unes hores ho veurem però crec que si, que “els deures” els he fet. Aquestes setmanes toca treballar dur i connectar amb els companys. Ja tinc ganes que sigui l’hora…).

El primer entrenament de la temporada serà per tant dia d’estrenes. La del nou preparador físic, Carles Minguez, i la dels jugadors de la base, ara incorporats al primer equip com Nil Garreta (Moltes ganes!! Últims instants“)… o David Carles (Moltíssimes ganes de començar ja!!). I serà també un dia per lluir la il.lusió de tenir jugadors com l’Elagi, l’Ori, l’Albert, el Sergi o el Ton (“A puntíssim!!! Amb ganes!!!). Serà la segona arrencada de segona temporada del Francesc Monclús i la gairebé infinita de l’insubstituible, Joan Pont. I serà també la tornada de Ramon Peralta … dels patins derrapant, de culleres i pales, d’il.lusions i patiments… Ha tornat. És l’hora de l’hoquei!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *