L’IHC TÉ NOU ESPÒNSOR. MONBUS IGUALADA HC

logo 

L’Igualada Hoquei Club estrenarà aquesta temporada un nou espònsor. L’empresa gallega Monbus, que fa uns anys va adquirir la marca Hispano Igualadina, ha arribat a un acord amb el club per a esponsoritzar-lo per 4 temporades, revisable anualment.

 El president de l’IHC, Manel Burón i el director de l’empresa Monbus, Raúl López han destacat que la relació es beneficiosa per tots dos. Tant el club, amb un palmarés dels més importants d’Europa, com la mítica marca de transports Monbus – Hispano Igualadina tenen unes arrels molt fortes a la ciutat d’Igualada que les ha portat a prendre aquesta decisió.

 La signatura oficial de l’acord i la presentació del nou esponsor, així com de la samarreta per a la temporada 2013-2014 es farà aquest mes de setembre.

 Monbus, una altra empresa de referència igualadina, s’afegeix a la llista que ja conformen Tradegrup i Buff ®, patrocinadors oficials de la temporada 2013-14

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *