EL MONBUS IHC COMENÇARÀ L’OK LLIGA A CASA CONTRA EL CERCEDA

El nou Monbus IHC ja sap els seus rivals per la pròxima temporada. Els de Monclús-Pont-Peralta arrencaran a casa contra un dels equips que acaben d’aconseguir l’ascens a l’Ok Lliga, el Cerceda. Després tindran tot un derbi a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní contra el Noia i rebran a les Comes un dels equips revelació d’aquesta passada temporada, el Lleida d’Albert Folguera.

Després, a partir de la jornada número 4 els arlequinats es trobaran de cara amb el Tourmalet, encara més allarguissat amb l’entrada al club del Vendrell: Reus, FCB (a casa), Liceo, Vendrell (a les Comes) i Vic. Una vegada superada aquesta part central “de muntanya”, el MONBUS Igualada rebrà l’ex-equip de Met Molas, el Voltregà, anirà a Tordera, rebrà el Blanes, afrontarà un doble desplaçament a Vilanova i Calafell, farà l’últim partit a les Comes de la primera volta contra el Vilafranca i tancarà amb visita a la pista del Lloret. Per tant a la segona volta els igualadins tindran més partits a casa quea  fora i acabaran la lliga a les Comes.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *