EL SHUM-MONBUS IHC SUSPÉS PEL TRÀNSIT

accidentFoto D. Figueras

El partit de pretemporada entre el Shum Maçanet i el MONBUS IHC no s’ha pogut jugar. L’expedició igualadina ha quedat retinguda a la carretera, a l’A-2, a l’alçada d’Esparraguera per culpa d’un accident on s’hi han vist implicats 3 vehicles amb un balanç de 5 persones ferides lleus. Els arlequinats s’hi han quedat aturats per espai d’una hora i mitja. A la fi, veient que era impossible arribar a Maçanet els dos clubs han decidit ajormar el partit. La retenció per l’accident, que també ha afectat a l’equip d’Alpicat que anava a jugar un partit a Mataró, ha deixat als arlequinats sense un dels partits de preparació.

El tècnic, Francesc Monclús, ha reconegut que ha estat un “entrebanc greu perque ens venia molt bé aquest partit i més tenint en compte que no juguem aquest cap de setmana”.

IHC JÚNIOR 5 – REUS 3. PRIMERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA

Qui si que ha jugat és l’equip júnior que ha estrenat el seu caseller de punts amb el primer tromf de la temporada. Els de Ramon Peralta s’han imposat per 5 a 3 davant del potent Reus. Els gols els han fet Edgar Peralta (2), Teti Vives (2) i Marcel Monclús. A banda dels gols ha tingut un paper destacat en la victòria el fantàstic partit que ha signat el porter de Piera, Àlex Ferrer.

Un últim apunt d’hoquei, en aquest cas de bon veinatge. L’Igualada Femení HCP es presenta aquest dissabte a les 9 a Les Comes després d’haver aconseguit el parocini econòmic necessari per poder jugar a la OkLLiga femenina. Les igualadines presentaran la plantilla per aquesta temporada i després s’enfrontaran al Vilanova.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *