LA SETMANA DEL 88. FALTEN 7 DIES

càceresEl MONBUS IHC afronta la seva setmana més intensa. Diumenge es viurà a les Comes l’homenatge a una llegenda de l’hoquei, David Càceres, un dels integrants de l’enyorat Dream Team que la temporada passada va tornar al club per ajudar a salvar una de les temporades més complicades de la seva història moderna.

L’homenatge començarà a 2/4 d’11 amb un partit que enfrontarà un equip de Jugadors Mítics de l’IHC contra un altre d’Amics de Càceres. A 2/4 d’1 s’enfrontaran el MONBUS IHC actual contra el FC Barcelona (dos dels equips on ha jugat Càceres al llarg de la seva dilatada carrera). Després hi haurà un dinar al restaurant de l’Hotel Amèrica. Tothom hi està convidat prèvia inscripció i pagament.

El mateix Càceres ha reconegut que espera el dia amb “moltes ganes i amb una mica de nervis. Sé que s’ho han currat molt i per això els dic moltes gràcies a tots“. Càceres s’afegirà, d’aquesta manera, a l’exclusiu club dels Llorach, A.Folguera o  Santi Carda, jugadors que han rebut un partit d’homenatge en aquests últims 20 anys.

La setmana per tant serà plena d’emocions, però també de treball. I és que els arlequinats faran 3 (o 4 partits) i 3 entrenaments en aquests 7 dies. Dimarts, partit de la Copa Esports Penedès a Vilanova. Dissabte semifinals a Calafell (el MONBUS IHC ja hi està classificat) i si es guanya, diumenge a la tarda els igualadins disputarien la final. Entremig els de Monclús tindran entrenament dimarts, dimecres i dijous. Una autèntica marató que tindrà continuitat la setmana que vé amb partits a Sant Feliu (que entrena precisament David Càceres) i amb el desplaçament a Portugal per participar en el torneig de Guimaraes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *