VENDRELL 6 – MONBUS IHC 5. LA MILLOR MANERA D’ARRIBAR AL “DIA MÉS ESPERAT”

VENDRELL-IHCFoto A.Centelles

Els jugadors del MONBUS IHC arribaran al “gran dia” amb les magnífiques sensacions del molt bon partit que han jugat contra el potentíssim Vendrell. El mateix David Càceres que avui rebrà un merescudíssim homenatge de tot el mon de l’hoquei deia aquesta setmana que el seu IHC estava fent bé les coses en aquesta pretemporada. I els seus ex (companys per sempre) li han volgut donar la raó. Els de Monclús-Pont-Peralta han dominat joc i marcador durant bona part del partit i no ha estat fins als últims 90 segons que el resultat s’ha decidit. L’IHC ha quedat fora de la final de la Copa Esports Penedès (la jugaran Noia i Vendrell) però arribarà reforçat (segurament amb poca benzina però moralment recarregats) al partit d’avui conttra el FCB.

PRIMERA PART ARLEQUINADA

El MONBUS IHC que ha sortit amb Elagi, Jassel, Ton, Met Molas i Pla ha dominat totalment la primera meitat. El canoner Vives ha tornat a estar finíssim de cara a porta i ha signat els dos primers gols de l’equip. El primer en una rematada des de dins de l’àrea i el segon desviant un tir del Ton des de mitja pista. Era el minut 10 i l’IHC manava clarament en el marcador. El Vendrell, però, és un equip poderosíssim i ho ha demostrat fins i tot en els seus pitjor moments. En cap moment ha deixat que els igualadins s’escapessin en el marcador. Albesa ha reduit diferències en una contra. I quan Pla ha tornat a posar els dos de diferència (caçant un rebuig de Puigbí i aixecant-li la bola amb gran tècnica) ha tornat a ajustar el partit amb un gol de Cortijo des de la frontal.

90 SEGONS DECISIUS A PILOTA ATURADA

Així com la primera part havia estat clarament igualadina, la segona ha acabat dominant-la l’equip de Cabestany. Abans de cedir el control absolut que tenia del partit, el MONBUS IHC ha tornat a marcar en una contra del capità Baliu. El Vendrell ha forçat aleshores la màquina i ha aconseguit empatar amb gols de Jordi Ferrer i Albesa. El 4 a 4 s’ha mantingut inamobible durant 12 minuts (tot i que Jassel ha disposat d’una FD per 10 faltes dels vendrellencs). Però en els últims 90 segons han arribat 3 gols, tots 3 a pilota aturada. La seqüència, a més, ha estat matemàtica. Cada 30 segons un gol. Primer amb un penal transformat per Miras. Després amb una rigurosa 10ena  falta d’equip que ha aprofitat Jordi Ferrer. I finalment amb un penal de “compensació” pel MONBUS IHC que ha permés que Vives s’apuntés el segon hat trick de la pretemporada (després del de Met Molas contra el Reus) i de pas marqués el seu tercer penal consecutiu.

Aquest diumge els jugadors i també els aficionats podran gaudir d’un dia especial i màgic, amb l’homenatge a un jugador que ha fet història i que l’ha escrit en majúscules, David Càceres. A les 2/4 d’11 partit de jugadors històrics. A les 3/4 de 12 l’homenatge i després la presentació del nou MONBUS IHC davant de l’afició en un partidàs contra el FC Barcelona. La festa s’acabarà amb un dinar al qual s’hi han apuntat 130 persones.

VENDRELL 6 (2/4) Puigbí, Miras (1), Ll. Ferrer, Rodriguez, Creus, equip inicial. J. Ferrer (2), Albesa (2), Cortijo (1), Gual.

MUNBUS IHC 5 (4/2) Elagi, Jassel, Met Molas, Ton Baliu (1), Pla (1), equip inicial. O. Vives (3), J. Muntané, D. Carles. P. Vilaseca. A.Ferrer.

GOLS: 0-1 Vives (m 8.30), 0-2 Vives (m 10), 1-2 Albesa (m 18), 1-3 Pla (m 20.30), 2-3 Cortijo (m 23). SEGONA PART. 2-4 T.Baliu (m 7.30), 3-4 J.Ferrer (m 9), 4-4 Albesa (m 11), 5-4 Miras penal, 6-4 J.Ferrer FD, 6-5 Vives penal.

INCIDÈNCIES: El partit ha coincidit en una bona part amb la final del Mundial d’Angola que ha guanyat la selecció estatal dels ex-IHC Jordi Bargalló i Enric Torner per 4 a 3 davant d’una gran Argentina. I entre els campions del mon en destaca un, el fisio del MONBUS IHC Martí Compte.

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *