PLUJA D’ESTRELLES PER L’ADEU DEL MÍTIC 88

CaceresTot a punt per l’homenatge de diumenge a un dels grans de la història de l’hoquei, David Càceres. Aquest divendres a la nit s’ha fet a les Comes l’últim assaig de la cerimònia que posarà punt final a 14 anys com arlequinat de l’home rècord a l’IHC (19 com a sènior en totab la seva carrera).

Les emocions començaran molt d’hora. A les 10 arribaran a les Comes els excompanys i ex amics que a partir de 2/4 d’11 disputaran un partit amistós. La llista d’estrelles que han confirmat la seva assistència és espectacular. Santi Carda, Carles Folguera, Joan Ayats, Joan Carles, Eduard Polan, Alberto Borregan, Ramon Peralta, Sergi Montferri, Guillem Cabestany, Marc Navarro, Joan Càceres, Nani Càceres, Xevi Puigbí, Joan Feixas, Pere Varias, Jordi Garcia, Xavi Brichs, Jordi Mellado, Albert Dalmau, Fredi Hinojal, Joan Doncel, Ramon Gascon, Juanra De Moya, Borja Ferrer, Oleguer Martí, Alex Batlle… i així fins a 32 jugadors que es posaran els patins a banda de molts altres que hi assistiran sense jugar el partit.

Acabat el partit de llegendes, a partir de 3/4 de 12 començaran propiament els actes d’homenatge de la pista. I a 2/4 d’1 arrencarà el partit amistós entre el FC Barcelona i el Monbus Igualada HC, en el qual David Cáceres disputarà els seus darrers minuts com a jugador.

Un cop acabat el partit es farà un dinar al restaurant de l’hotel Amèrica (20€ els adults i 12€ el menú infantil). Els que estiguin interessats en assistir en aquest dinar poden trucar al telèfon 686485818 per fer la seva reserva. De moment s’hi han apuntat ja 125 persones.

I mentre no arriba el gran moment els jugadors del MONBUS IHC afronten aquest dissabte a partir de les 9 la segona semifinal de la Copa Esports Penedès contra el Vendrell. Abans hauran jugat Noia i Calafell, anfitrió de la fase final.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *