F.MONCLÚS: COMENÇAR PUNTUANT A NOIA ÉS MOLT POSITIU

NOIA-IHC 2013-14 2Foto D.Figueras

P- Gran partit, llàstima de resultat.

F.MONCLÚS- La veritat és que vam fer un molt bon partit. Amb molt bon treball defensiu. Llàstima del final. Però començar puntuant a Noia és molt positiu.

P- L’equip va donar una imatge de gran concentració.

F.MONCLÚS- L’equip va treballar molt i molt bé, davant d’un equip molt fort i que exigeix molta concentració. Vam estar molt centrats en defensa. La llàstima va ser no poder aprofitar més les contres que vàrem tenir. Tot i així, l’equip va estar a un nivell de concentració òptim.

P- Ara s’ha de fer bò el resultat … tirant endavant el partit contra el Lleida.

F.MONCLÚS- Ara tenim l’oportunitat doble de començar sent forts a casa. Tenim un partit dissabte per fer important aquest punt i sobre tot tenint en compte la força que ens ha de donar haver puntuat a Noia. Hem de seguir amb la línia de Noia i treballar molt durant la setmana per preparar aquests dos partits seguits a casa. Començant, evidentment, amb el del Lleida.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *