COMPETIR SENSE PAUSES

Sense temps per assaborir la dolçor de l’empat a Sant Sadurní (amb una exhibició de concentració de l’equip i … d’aturades d’un grandíssim Elagi), el calendari de la competició obliga a tornar-se a concentrar en el següent rival, el Lleida Llista de l’Albert Folguera i en Lluís Tomàs, dos homes amb adn arlequinat. Els igualadins han començat la setmana de treballcontents i amb moltes ganes de seguir treballant” segons la definició consensuada que se sent dins del  mateix vestidor.dels tècnics. Aquest dilluns han fet entrenament de definicions i de treball de cara a porteria. Després de la feina en pista han fet peses amb el PF Carles Mínguez. Els de Monclús-Pont-Peralta tornaran a entrenar dimecres i dijous.

El Lleida, un rival sempre complicat a Les Comes, arribarà amb 4 punts (gràcies a una victòria i un empat), encara imbatuts i amb 8 gols a favor i 6 en contra. La plantilla llistada és similar a la de la temporada passada. L’adeu de l’ex-IHC David Busquets i el retorn de França de l’Andreu Tomàs són els canvis més desdtcats en relació a l’exercici anterior. Precisament l’Andreu és el màxim golejador dels lleidatans amb 3 gols per 2 de l’habitual pitxixi Lluís Rodero.

 
 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *