HOME, SWEET HOME

Com en els anuncis de Nadal el MONBUS IHC torna a casa. I amb l’OK a la maleta. Arriba el moment més esperat. El de tornar a tenir competició oficial a les Comes. I ho fa amb un retard de 15 dies (per l’ajornament del partit contra el Cerceda, contra qui es jugarà dimarts de la setmana entrant, en la primera marató de la temporada). Aquesta espera ha fet encara més gran la il·lusió per debut, tant entre els jugadors com també en l’afució.

Els jugadors del MONBUS IHC segueixen treballant fort perquè aquest debut a les Comes de la temporada 2013-2014 pugui ser satisfactori. La plantilla està amb moltes ganes de jugar a casa davant de l’afició per poder-los retornar totes les mostres de suport que han rebut durant la temporada.

Els arlequinats han revisat en vídeo el partit de Sant Sadurní contra el Noia, amb la concentració en defensa com a element més positiu i l’aprofitament ofensiu com a capítol que encara és pot millorar més. Ja a la pista, els de Monclús-Pont-Peralta han fet treball bàsicament de defensa. Els tècnics han tornat a quedar molt satisfets de la feina dels jugadors que un dia més han demostrat ganes, intensitat i compromís. 3 armes necessàries per intentar competir davant de l’equip revelació de la temporada passada, el Lleida Llista de l’ex-IHC Albert Folguera.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *