ELAGI. UN PETIT DETALL

Ja només falta passar les hores que falten perquè arribi dissabte a 2/4 de 9 del vespre. Serà l’hora de l’estrena de la temporada a les Comes. Els jugadors de Francesc Monclús estan amb moltes ganes de començar a jugar, i de començar a ser forts a casa. En l’últim entrenament abans d’enfrontar-se al Lleida els arlequinat han treballat pensant en el joc propi i el del rival bàsicament a partir de situacions de 4X4.

Un cop acabada la sessió de preparació el tècnic igualadí ha donat la llista de convocats. Repeteix convocatòria Pep Vilaseca i hi entra David Carles que s’estrena. En aquesta ocasió en queda fora Nil Garreta.

Aquest primer partit del MONBUS IHC a casa segurament tornarà a decidir-se per petits detalls (l’any passat ja ho va fer amb una assistència màgica a l’últim segon de David Càceres que va clavar a la xarxa l’Oriol Vives). I en aquest sentit és tota una garantia tenir un petit detall com Elagi Deitg. El porter vigatà ha estat elegit porter de la jornada pel diari el 9 pel seu gran partit a Sant Sadurní i apunta que podrà superar la seva magnífica primera temporada a Les Comes. L’Elagi, que està en el camí de la canonització per on van passar abans que ell porters com Sant Carles Folguera o Met Llaverola, és un dels petits detalls d’un equip extremadament detallista. L’esperança arlequinada de fer un bon resultat davant un equip complicat com el llistat passarà, precisament, per la suma de detalls:  Ton, Sergi, Oriol, Met, Jassel, Joanet, David, Nil, Pep i Àlex. Baules de la cadena arlequinada.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *