IHC JÚNIOR 5 – FCB 4. ELS NOIS MARQUEN EL CAMÍ

 

El camí de creure en les pròpies possibilitats i en el valor de la persistència. Només així es pot entendre que un equip que perd per 1 a 3 a la mitja part contra el poderosíssim FC Barcelona és capaç de forçar l’empat. Només així és possible que es vegi en cor de tornar a lluitar quan els visitants tornen a posar-se per davant en el marcador amb un 3 a 4. Així és om poden tornar a forçar l’empat. I així és com ho rematen amb un gol a falta de 4 minuts d’Edgar Peralta (els altres els havien signat Massoni (2), Albert Querol i Teti Vives).  Ni un penal a l’últim minut ha pogut impedir la gran victòria dels nois igualadins. Els Àlex, Edgar, Marcel, Querol, Massoni, Cisco, Teti, Arnau i Manuel del Valle s’han apuntat una de les alegries del cap de setmana.

TORNA L’OKLLIGA A LES COMES. MONBUS IHC-LLEIDA

De fet els júniors arlequinats han fet més que això. Han marcat el camí per ells mateixos en el seu debut amb el Sub-23 a casa contra el Lleida i també pel primer equip. Al MONBUS IHC li espera un partit igual de complicat davant dels lleidatans. I hi tornaran a tenir en la persistència, el treball i el convenciment les millors armes per poder intentar superar l’equip revelació de la temporada passada. Un jugador que estarà en els dos partits David Carles, ho té clar: “Aquesta setmana hem entrenat molt bé. Anem amb moltes ganes… Si fem un partit com el del Noia tenim bones opcions”. El MONBUS IHC-Lleida es jugarà a 2/4 de 9 amb arbitratge de Josep Gòmez i Maria Teresa Martínez.

Mentrestant ja s’han jugat dos partits de la tercera jornada de l’Ok LLiga: Blanes 3 – FC Barcelona 10 i Calafell 4 – Vic 5.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *