TON-ELAGI-ORI: PORTEM DOS PARTITS FENT MOLT BONA DEFENSA. HEM DE SEGUIR AIXÍ

IHC-LLEIDA 2Foto Oriol Sebrià

EL MONBUS IHC pensa ja exclusivament en el partit de demà contra el Cerceda. Arribar a la primera jornada després de jugar la segona i la tercera , a banda de ser un contrasentit matemàtic, permetrà als arlequinats de treure rèdit de les bones sensacions ofertes contra Noia i Lleida, tenint en compte que els gallecs també en porten a la maleta, la de la seva capacitat de remuntar resultats desfavorables (en tots dos casos van saber empatar partit que perdien de dos gols). L’IHC és conscient que ha de mantenir la concentració i la humilitat que li han donat bon resultat contra dos bons rivals. la prova és que si a la segona  jornada l’Elagi va ser elegit el millor porter, ara dos jugadors del MONBUS apareixen en el 5 ideal de l’Estic Girat del Totgira de Catalunya Ràdio. Tots tres analitzen l’arrencada de l’OK Lliga a la mevaweb.

ORIOL VIVES

P- Primera victòria de la temporada, dos molt bons gols, bon partit de l’equip… més no es pot demanar.

O.VIVES- Sobre tot penso que vam fer un molt bon partit defensiu, i que a partir d’aquí tot surt molt millor. Si estàs segur al darrera i tenen difícil d’arribar-te (i l’Elagi ens ha ajudat moltíssim parant les pilotes que li han arribat)… penso que a nivell defensiu és on vam tenir el partit.

P- És ja el segon partit que feu un gran treball defensiu.

O.VIVES- Ja des de la pretemporada estem posant molt d’èmfasi en la defensa. És un aspecte molt important i més en aquesta categoria… I si. Portem dos partits que hem defensat bé i gràcies a això hem pogut guanyar aquest partit.

P- I els teus gols molt bonics. El primer en una jugada personal. I l’altre en una S.A. amb Baliu.

O.VIVES- Si, bé, el segon el Ton fa el passi i jo gairebé només la vaig haver de tocar a porta buida…

P- Si, però s’hi havia de ser…

O.VIVES- Si. S’hi havia de ser. Però l’important són els 3 punts que vam poder treure i la cohesió que es va veure, el treball de grup que es va veure i ens hem de quedar amb això de cara al partit contra el Cerceda que serà molt difícil. És clau fer un bon partit contra ells.

ELAGI  DEITG

P- El primer zero de la temporada

ELAGI- Si, si. Però dissabte va ser un mèrit de la gran defensa que van fer els meus companys. Porten dos partits fent una gran defensa. I és la clau del nostre joc.

P- Molt importants els 3 punts

ELAGI- Si. Havíem de guanyar a casa com fos. I vam jugar per fer-ho. Vam jugar un bon partit.

P- I ara a seguir igual davant del Cerceda.

ELAGI- Si. Hem de mantenir la mateixa intensitat, la mateixa defensa. Seran un rival molt complicat. Però la realitat és que la nostra força és que hem fet un grup. I juguem com a grup. Haurem de córrer igual que dissabte.

TON BALIU

P- Molt important començar guanyant a casa. Amb molt bona defensa. Solidesa, serietat. Jugant bé. Bons gols…

TON- Si. Crec que tot comença a Noia. La pretemporada potser no ha estat prou bona… de resultats eh! perquè de treball ha estat boníssima… i suposo que es tracta d’agafar confiança. Hem fet un molt bon bloc. Els nous que han vingut, Met, Jassel i Joanet s’han integrat molt bé. I els altres 3 ja els coneixíem. I l’Ori ja ho sap, ja ho hem parlat moltes vegades, que aquest any ha de tirar del carro … i ho està fent. Jo sempre ho he dit. Cada cop que hem parlat amb vosaltres. És un jugador molt important. I el Sergi igual no?. Ell és també fonamental. I com et deia allà a Noia vam jugar molt bé. Va ser una llàstima no guanyar el partit però suposo que també ens va anar bé perquè el resultat ens va demostrar que si et desconcentres 10 minuts se’t pot escapar el partit. I dissabte entre l’Elagi, que va estar molt segur, i que vam poder materialitzar les oportunitats i vam saber jugar amb l’1 a 0 molta estona.

P- I vam saber suportar la pressió d’enviar tantes boles al pal… i després vam saber fer dos gran gols…

TON- Si. Amb el 0 a 0 vam tenir dues directes i després vam estar 4 minuts amb superioritat … i no ho aprofitàvem però estàvem amb confiança i ho vam tirar endavant. sabem que som jugadors joves, que ens falta experiència però ho estem superant de moment. I molt contents. Un zero també és molt important per començar a cas i engrescar a la gent… que per ser que jugava al Barça, van venir molta gent i estava molt animada … i a seguir així.

P- I demà, Cerceda.

TON- Si. Hem d’oblidar-nos que l’any passat els dimarts no ens van acabar d’anar massa bé. És una altra temporada. I allò va ser circumstancial. I mentalitzar-nos que juguem a casa. I jugar com sabem. i no creure’ns millor que els altres. Perquè quan t’ho freus és quan te la foten. I els resultats demostren que tot estarà molt igualat. I que no et pots desconcentrar ni un sol segon.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *