GOLS SIMAR PER JOSEP MARTÍ

Ha estat al darrera de tots els gols del MONBUS IHC aquestes últimes temporades. De tots. I no és un golejador.  No és l’Oriol Vives, ni Pelicano, ni Edu Fernàndez… Els gols arlequinats han tingut la seva firma. De fet, la de la seva empresa: Simar, la que patrocina els estics dels jugadors del primer equip. Josep Martí Llacuna, propietari d’aquesta empresa igualadina, i que feia més de 20 anys que ajudava al club, va morir diumenge a la tarda als 67 anys de forma repentina. Tant ell com els seus dos fills són socis de l’entitat i n’han estat espònsors durant molts anys.

El funeral per Josep Martí i Llacuna s’ha fet aquest dilluns a les 5 de la tarda al Tanatori d’Igualada. El club hi ha enviat una corona de flors i aquest dimarts es farà un minut de silenci abans de començar el partit davant del CP Cerceda.

Els jugadors tindran l’oportunitat de dedicar-li els seus gols en aquest enfrontament contra els gallecs, ajornat en el seu dia amb motiu del Mundial sub-20 de Colòmbia. Els de Francesc Monclús han fet una sessió de vídeo (revisant jugades del partit contra el Lleida i també els enfrontaments del Cerceda). Després els arlequinats han fet una hora curta de treball bàsicament sobre situacions de 4×4. Després de l’entrenament el tècnic, Francesc Monclús, ha donat la llista de convocats. En aquesta ocasió pep Vilaseca deixa el seu lloc a Nil Garreta, mentre és manté a la convocatòria David Carles, que va disposar de minuts contra el Lleida i els va aprofitar amb un bon rendiment. El MONBUS IHC-CERCEDA es jugarà a partir de les 9 amb arbitratge de Josep Antoni Ribó i Xavier Galan.

Tot això un dilluns en que s’ha presentat Lleida com a ciutat organitzadora de la pròxima Copa del rei 2014.

 
 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *