4 NOMS PER EUROPA

L’actualitat del MONBUS IHC a les hores prèvies de la seva estrena a casa de la competició europea ve marcada per 4 noms. Per una banda Elagi Deitg i Met Molas. Tots dos arrosseguen molèsties que en principi no els hauria d’impedir de poder jugar contra els suïssos del Wimmis. El defensa, clau en l’esquema de Monclús, explica que el dolor li ve d’un xut el dia del Vendrell però que “estic millor i en principi estaré a punt pel partit“. I el genial porter vigatà, amb un cop al colze, és expeditiu i directe com a la pista: “em fot mal, però crec que si que podré jugar“.

Els altres dos noms arlequinats són els de David Carles i Pep Vilaseca que entren a la llista europea després que a Suïssa fos Nil Garreta qui va tenir l’oportunitat de debutar a la Cers.

El partit contra el Wimmis començarà a 2/4 de 9 a les Comes amb arbitratge dels italians Carlo Corponi i Giovanni Andrisani (que ja estan instal·lats a l’Hotel Amèrica d’Igualada). Per cert que els helvètics arriben a Igualada molt motivats després que hagin conegut la primera victòria de la temporada. Ha estat en el derbi contra l’Uttigen per 4 a 3 després d’haver remuntat un 0 a 2 en contra. Els arlequinats estaran pendents de l’enfrontament entre el Prato italià i el Coutras  del Marc Muntané (5-2 a l’anada pels francesos) d’on en sortirà el rival del MONBUS IHC en el cas que aconsegueixi confirmar la classificació que el marcador del primer partit (2-7) deixa en franquícia.

D’altra banda, segons informa el web Solohockey  el Blanes ha destituit Ricard Hernàez com a tècnic del primer equip. El seu lloc l’ocuparà l’ex-entrenador de l’equip de la Selva Ramon Benito que d’aquesta manera torna a la banqueta que ja va ocupar fins la temporada passada. Hernàez, que va substituir Miquel Umbert a la tercera jornada,  ha estat només 5 partits al front de l’equip, amb un balanç de 4 derrotes (contra FCB, Liceo, Vendrell i Voltregà) i una victòria a Vic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *