I ARA JA TAMBÉ DE PENAL

El retorn a la feina dels jugadors del MONBUS IHC ha estat diferent de les últimes 3 ocasions. El triomf contra el Vendrell ha provocat un esclat al vestidor, una explosió de satisfacció per la feina ben feta. Els igualadins, amb aquesta recàrrega de les bateries de la moral han fet un entrenament curt, de 50 minuts i després treball físic. La sessió preparatòria ha quedat marcada per les absències. Met Molas no ha entrenat per culpa d’un dolor al peu. I l’Elagi ha rebut un cop al colze i no ha pogut continuar. En el cas del porter no sembla res greu mentre el mateix Molas ha reconegut a la meva web que està millor de les molèsties. Tots dos podrien estar a punt pel partit de dissabte contra el Wimmis suís.

La victòria de  dimarts contra el Vendrell a banda de 3 punts importantíssims va deixar tota una  sèrie de beneficis evidents: Va trencar la sequera de punts en la travessa del  Tourmalet, va ser una injecció de moral per l’equip, va regalar a l’afició una  alegria que encara ara es nota en l’ambient … I encara va aportar un petit  regal més. Es van veure els primers gols des del punt de penal. Fins ahir els  arlequinats havien tirat 3 penals (2 de l’Oriol Vives i 1 del Ton) sense que es  traduissin en gol. Contra el Vendrell el MONBUS IHC en va fer dos, 1 de Jassel i  l’altre del mateix Ton. Això fa que el percentatge d’efectivitat des del punt de  penal hagi millorat fins arribar al 40%. Molt superior al 18’75% que els  igualadins tenen en el servei de FD. I és que l’IHC ha tirat fins ara 16 faltes  directes i només n’ha transformat 3. L’Oriol Vives n’ha marcat una (és qui n’ha  llençat més 6), també n’ha fet una Pla(1 de 5) i David Carles (1 d’ 1). Ni  Muntané ni Jassel han pogut marcar. És per tant una progressió dels jugadors  igualadins en unes xifres que s’han de seguir  millorant.

Per cert que la  golejada contra els vendrellencs ha permés també millorar les xifres globals de  l’equip, amb 19 gols a favor i 26 en contra. El MONBUS IHC és el 13è equip en  quant a gols marcats i el 9è en encaixats. El balanç és de menys 7 amb 4 equips  amb pitjors xifres (Vilanova -31, Blanes -19, Tordera -16, Lloret -11) i un de  pràcticament empatat (Calafell -6). Amb el seu hat trick el capità Ton Baliu  s’ha col.locat com a màxim golejador de l’equip amb 6 gols (un més que el  canoner Vives). Darrera van Pla (3), Jassel i Molas (2) i D.Carles (1). Amb els  seus 6 gols Baliu és el 20è millor realitzador de la categoria mentre Oriol  Vives entra en el top 30.

Mentrestant aquest dijous s’han jugat dos partits de l’Ok Lliga: Vilafranca 1 – Liceo 2 i Cerceda 3 – Reus 3.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *