ELS 3 MOSQUETERS

IHC-WIMMIS 12Foto Oriol Sebrià

Que de fet són 4 com en la novel.la d’Alexandre Dumas. Carles, Ferrer i Vilaseca, amb Garreta a qui dissabte li va tocar descansar. David, Àlex i Pep. Els tres joves del planter són notícia pel seu debut a Europa (i pels dos gols que van fer el David i el Pep). Això traduït en les particulars lleis del vestidor vol dir 5 assortits de pastes per endolcir l’entrenament. Per cert, la primera sessió preparatòria de la setmana ha estat marcada per l’absència de David Carles per culpa de l’esquinç que es va fer a la segona part del partit contra el Wimmis.

DAVID CARLES

P- David, com et vas fer l’esquinç?

D.CARLES- Bé, va ser una frenada. Ja vaig notar que alguna cosa no anava bé i … dic millor parem que no ens fem mal i descansar una mica i ja està.

P-I com estàs?

D.CARLES- Em molesta al caminar i vaig mig coix. Però va a millor. Aquest dilluns ens hem vist amb el Martí i m’ha dit que va tot bé. M’ha canviat l’envenat  i endavant… Ara a descansar uns quants dies més i després tornem-hi amb més ganes que mai.

P- Pararàs tota la setmana?

D.CARLES- Si. En principi aquesta setmana segur. La següent ja veurem com em trobo.

P- Va ser una llàstima perquè era un dia per acumular molts minuts.

D.CARLES- Si. A la primera meitat tant el Pep com jo havíem jugat 15 minuts i són aquests partits que ja ens agrada jugar a nosaltres però que hi farem … esperem al pròxim.

P- I de moment ja tens el teu primer gol europeu…

D.CARLES- Si. Sempre fa il·lusió, tant a La Corunya com ara a Europa, però l’important és que estem a la segona eliminatòria.

ÀLEX FERRER

P- Àlex, debut amb el primer equip i també en competició europea … com et sents?

A.FERRER- Molt emocionat amb el debut. Va ser molt especial. Quan m’ho va dir el Cesc no m’ho esperava pas, faltaven molts minuts… no m’ho esperava… potser si el resultat anava bé i als últims 5 minuts… però això demostra que l’equip va respondre molt bé i que l’entrenador confia en tu… i això emociona.

P-  I com et vas trobar?

A.FERRER- Nerviós. Perque la primera jornada que vaig tenir gairebé va ser la del gol i vaig pensar… ostres, això no està bé i poc a poc he anat recuperat sensacions i al final he gaudit de l’experiència i de les vivències en pista.

P- I la feina que vas tenir la vas fer bé.

A.FERRER- Bé, l’equip va estar molt bé i això va ser la clau del partit. Era un partit trampa i podíem tenir l’error de no tenir prou tensió però vam treballar tots bé en defensa i això té recompensa.

P- Tot plegat és un premi per a tu, no?. Quan vas venir hi havia en Pove i ni t’ho podies pensar que estaries així.

A.FERRER- Hi ha premi la veritat. Quan vaig venir aquí hi havia en Pove i… tot està anant molt ràpid i a vegades no tens temps d’assimilar les coses. Però vaja penses que tot el treball que has fet des de petit, jugant ara amb l’IHC i en aquesta competició… és difícil d’explicar.  

PEP VILASECA

P- T’ha tocat portar pastes!

VILASECA- Si. Per partida doble. Pel debut i el gol.

P- Debut, Europa, gol… com et vas trobar?

VILASECA- Una mica nerviós al principi i una mica fred… però quan entrés al partit t’escalfes aleshores ja amb confiança. I els companys m’han ajudat molt.

P- Jugar contra el Wimmis va ser un reconeixement al vostre treball.

VILASECA- Si. Si no jugues has de treballar fort per ajudar als companys. La lliga és molt llarga i ja arribarà el moment. Sempre arriba.

P- És que aquest és un any per créixer.

VILASECA- Si. I per ajudar l’equip. Intentar millorar personalment. I si pots jugar 5 minuts, els jugues. Si en pots jugar 10 en jugues 10… Ajudar a l’equip i tirar endavant. Hi ha molts anys per endavant.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *