UN ALTRE INTERSETMANAL. EL MONBUS IHC-VOLTREGÀ CANVIA DE DATA. DIJOUS 5

Els jugadors del MONBUS IHC han acabat aquest dijous la seva preparació pel partit de dissabte a Vic. Els arlequinats estan absolutament concentrats en aquest desplaçament a la capital d’Osona però curiosament l’actualitat no està centrada en aquest partit sino en el següent. I és que el partit que havia d’enfrontar l’IHC amb el Voltregà canvia de data i d’hora. L’enfrontament corresponent a la 9ª jornada de l’OK Lliga s’havia de jugar dissabte 7 de desembre a 2/4 de 9 del vespre però ara es jugarà a les 20.30 hores al pavelló de les Comes dijous 5 a les 9 de la nit. Per tant un altre partit intersetmanal per afegir a la llista.

Mentre no arriba el segon partit de la doble confrontació Anoia-Osona els igualadins tota l’atenció ha d’estar centrada en el primer. Els igualadins han fet un treball intens dec situacions de partit. Tret de David Carles  que continua la seva recuperació tota la resta de la plantilla està en condicions per partit contra els vigatans, encapçalats per l’Elagi i en Sergi que tornen a la pista on es van formar. Francesc Monclús ha convocat per aquest partit Nil Garreta i Pep Vilaseca.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *