L’OLÍMPIC. LA PISTA MENYS ARLEQUINADA

El MONBUS IHC afronta aquest dissabte un dels desplaçaments més complicats de la temporada. Per la dificultat del rival, una plantilla potent reforçada per dos grans jugadors com Ordeig i Bartrés. I també per la tradició. L’IHC ha tret molt pocs resultats positius a l’Olímpic. I aquest cop la gesta no sembla precisament més assequible que en altres ocasions.

Els osonecs arriben al partit amb el precedent de la golejada a les Casernes contra el Vilanova per un inapelable 0 a 6. El Vic, a més, té molt estudiat el joc del rival. L’ex-arlequinat  Roger Rocasalbas, autor de tres gols a Vilanova i màxim golejador del CP Vic amb set gols, parla de l’IHC a la pàgina web del club balnc-i-vermell com un conjunt «amb qualitat .. sabem perfectament com juguen». El tècnic Ferran Pujalte, per la seva banda, assegura que: «Hem de seguir amb la línia de solidesa defensiva que varem mostrar a Vilanova». De fet per l’entrenador vigatà «és clau analitzar bé el rival per jugar el partit amb les màximes garanties».

El Vic-MONBUS IHC es jugarà a partir de 2/4 de 8 del vespre amb arbitratge de Sergi Mayor i Ivan Gonzàlez

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *