DOS D’INFERMERIA

El tècnic del MONBUS IHC, Francesc Monclús, manté les dues preocupacions principals a aquestes alçades de la temporada, més enllà de la de trobar la manera d’augmentar l’efectivitat de cara a porta. Els grans maldecaps es diuen Baliu i Carles.  El capità arlequinat encara no s’ha pogut entrenar després de la seva lesió a Tordera, però manté l’esperança de poder-ho fer a partir d’avui: “ Dilluns no vaig poder entrenar. En seguia fent mal. A veure si avui, havent reposat tot el dia puc fer ja alguna cosa més“.

Per la seva banda David Carles explica que el seu procés de recuperació va pel bon camí. “Faig part de l’entrenament amb ells, amb el primer equip. Però ens queda 1 partit per acabar aquest any. I no vull forçar gens. Em recupero al 100% per Nadal, treballo fort, em foto com una moto i començo un altre cop al gener”.

David Carles porta més setmanes de recuperació que el Ton, s’enten que són lesions diferents, i ha fet també un treball  molt específic:Si, si estic fent coses. Treball del turmell amb inestabilitat (“propio”) i així el poses més fort. A part, molt gel que fa que vagi més sang a la zona freda i fa que el teu cos ho recuperi abans. També em prenc antiiimflamatoris, més d’una pastilla, … Això i un envenat per entrenar i anar al gimnàs”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *