MAI NO CAMINAREU SOLS

foto 1Foto D.Figueras

Dissabte serà una d’aquelles oportunitats en que per fer camí caldrà el caminar de molta gent. Arriba a les Comes un Blanes que les últimes temporades s’ha emportat sempre els punts i que ara té necessitat de tornar-ho a fer. Però els arlequinats ,després de 3 derrotes consecutives, també necessiten imperiosament sumar.  I per tant el partit tindrà l’èpica de les nits decisives. I és en aquests moments en que l’equip necessita més als aficionats. El partit s’ha de començar a guanyar a la grada.

I després s’ha de seguir a la pista. I en aquest sentit serà importantíssim el poder recuperar al capità Ton Baliu. De moment encara és dubte però aquests últims entrenaments s’ha mostrat molt millorat de la seva lesió a l’espatlla. Segons explica ell mateix encara li punxa una mica al xutar però la seva evoluvió fa que tothom sigui relativament optimista sobre la seva participació en el partit. De tota mnera la decisió no es pendrà fins poc abans que xiulin els àrbitres. El MONBUS IHC-Blanes es jugarà a partir de 2/4 de 9 del vespre amb direccio  dels col.legiats Josep Antoni Ribó i Íñigo López Leyton.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *