F.MONCLÚS: EL VÍDEO FA VALORAR COSES QUE A VEGADES COSTA DE DIR

ihc blanes 1000Foto D. Figueras

P-Era molt important guanyar aquest partit i es va fer i amb més amb una lliçó de tots els conceptes de joc. Es va fer tot i tot bé.

F.MONCLÚS-Si perque a més sabíem que era un partit que tenia perill. I més començant marcant ells. Portàvem 10 minuts jugant molt bé, ells no arribaven i a la primera que arriben marquen. Podríem haver tingut ansietat, el risc que ens pasés factura… però l’equip va reaccionar bé, amb treball, amb consciència que el valor del partit era molt gran… i això ens ha portat al 3 a 1 de la primera meitat . A la segona part ells van ariscar molt en el tir exterior però ho vam controlar bé, amb l’Elagi aturant-ho tot, i la llàstima va ser no fer el quart que de fet el teníem…

P- El resultat és pura vitamina per un equip que ho estava passant malament per 4 derrotes consecutives.

F.MONCLÚS- Si, perque a més hem de tenir en compte que a principi de gener fem dos desplaçaments, a Vilanova i Calafell, i no és igual fer-los amb una victòria, amb un marge de punts, que no pas amb una derrota. Obviament que era un partit especial, que el vam preparar de manera intensa, tot i que havia estat una setmana complicada perque el Ton gairebé no havia entrenat i això era una dificultat afegida.

P- Vas fer una aposta molt clara. El Ton si i des del primer moment, de titular. Que començi el partit per allò que significa fins i tot psicològicament pels companys… i després ha jugat molts minuts, gairbé tots.

F.MONCLÚS- Si. Creia que si ell estava bé era per jugar. Jugar com ell sap i els minuts que ell aporta a l’equip. Per qualitat, per referència a la resta, clarament és  el referent de l’equip i si ell estava bé per jugar ho havia de fer des del principi no entrar per substituir algú. Ja li vaig dir abans de l’escalfament que es provés i que si es trobava bé jugaria des del primer moment , de titular.

P- Escolta’m… Francis Ford Coppola ha de començar a patir o no?

F.MONCLÚS- Je, je, je… No no. Ni molt menys. Bé. Era una setmana que ho volia fer diferent. No volia fer vídeo del Blanes… perque és bastant ensopit veure’l i el que volia era canviar de dinàmica. I vam fer vídeo abans del partit. De motivació, d’intensitat…. que els jugadors valoressin coses que a vegades costen de dir-les i això és important.

P- Diuen que els ha agradat molt.

F.MONCLÚS- Bé… si vam fer un troç d’una pel.lícula que penso que fa dues reflexions. Una… els petits detalls, que a vegades guanyes o perds un partit per aquestes petites coses. I que cal buscar-les. I penso que l’equip les ha anat trobant. I segon. Que la individualitat no porta enlloc. Que hem d’actuar en equip per solventar els problemes, tant en defensa com en atac. Això era una mica el que volia que agafessin. I després altres aspectes de joc que també els he posat… I que volia que els jugadors veiessin. Una cosa diferent per trencar dinàmiques.

 L’IHC AMB CATALUNYA I LA VEGUERIA

 catalonia

Foto Aitor C.  

El partit solidari disputat aquest diumenge a Vilafranca entre la selecció de Catalunya i un combinat de jugadors de la vegueria Penedès ha tingut adn igualadí. A l’equip de la vegueria hi han jugat Joanet Muntané i l’ex-IHC Albert Dalmau. El partit ha acabat amb empat a 3 amb gols de Galan (Vilafranca) (2) i Àlex Rodríguez (Voltregà) per la Selecció i Borja Ferrer (Calafell) (2) i Francesc Bargalló (Blanes) per la Vegueria. En categoria femenina Catalunya s’ha imposat per 5 a 3 amb participació de la Laura Salvador i la Laura Torres.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *