MISSATGE DE NADAL DEL CAPITÀ DEL MONBUS IHC, TON BALIU

TIÓFoto R.Peralta

M’agradaria començar aquesta felicitació de Nadal donant les gràcies a tots els qui d’alguna manera o altra donen suport a aquest equip i  l’ajuden perquè junts anem tirant aquest club històric endavant. Agrair també a tots els espònsors la seva colaboració i als  socis, aficionats i tots els nois i noies de la base, que són el present i alhora el futur d’aquest club.

Dit això, vull desitjar unes bones festes, un bon Nadal i una bona entrada al Nou Any, que vingui ple d’alegria, de felicitat i sobretot carregat d’il.lusions.

Nosaltres, tot el primer equip en tenim una, i és seguir treballant per intentar aconseguir bons resultats i engrescar-vos, que seguiu venint a les Comes perquè per nosaltres és molt important, i que gaudiu tant o més del què nosaltres disfrutem tenint l’oportunitat de jugar en aquest club.

Gaudiu del Nadal, i a començar el 2014 amb les piles ben plenes!

TON BALIU, capità del MONBUS Igualada HC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *