DEURES A CASA

S’han acabat les festes, Com a mínim la primera part. Però els jugadors del MONBUS IHC disposen encara d’uns dies més sense entrenaments. Com a mínim en el sentit estricte de la paraula. Els arlequinats no tornen a les Comes fins l’any que vé, el dia 2 de gener concretament. Però abans tenen deures a casa.

El PF del club Carles Mínguez els ha preparat un pla de treball que equival a 12 sessions de preparació. “Els fet fet un plànning de força i endurància, és a dir resistència, amb alguna cosa de velocitat. L’objectiu és carregar al màxim ja que ara no hi ha partits”. Mínguez té clar l’estrategia física que ha de seguir l’equip en aquesta segona part de la temporada.Hi ha la intenció de carregar durant la segona volta. El treball que estan fent és bantant bó però encara es pot millorar. La intenció és que estiguin al 100% als partits claus de la temporada”.

En un any complicat com aquest, amb una exigència màxima, l’estat físic de l’equip pot ser una arma importantíssima per aconseguir els punts necessaris. De tota manera el PF arlequinat assegura que tot i els comentaris elogiosos que surten del vestidor tot depèn dels jugadors:” Són ells els qui juguen. Tot el mèrit és seu

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *