LA PRESSIÓ EN BLANC I VERMELL

El MONBUS IHC ha tornat a la feina després de l’aturada de dimarts per “espiar” al rival europeu en el seu derbi contra el Voltregà. Els arlequinats han fet un entrenament intens en defensa i amb transicions ràpides d’atac. Després de l’entrenament els jugadors han fet treball físic de velocitat amb el PF Carles Minguez.

Mentrestant el Vic va obtenir el resultat que més necessitava. Els de Pujalte van guanyar al Victorià Oliveres per 1 a 2 en unpartit molt pràcticen paraules del tècnic arlequinat Francesc Monclús. Molt pràctic el partit, molt vitamínic el resultat, La mateixa pàgina web del club osonenc ho reconeix:Pel CP Vic era molt important guanyar a Sant Hipòlit. Després del desencís contra el Calafell, l’equip necessitava un toc de confiança abans d’afrontar dissabte un dels partits més importants de la temporada. El conjunt de Ferran Pujalte haurà de guanyar a la pista de l’HC Igualada per tenir el privilegi de jugar una nova Final Four Europea”.

L’1 a 2 contra l’etern rival ha generat confiança al vestidor blanc i vermell.  El porter Carles Grau ho té clar:Per nosaltres el partit de dissabte és una final a Igualada. Volem guanyar la CERS. Estem  100% convençuts d’eliminar l’Igualada” . El tècnic, Fernando Pujalte, hi coincideix:Per nosaltres, el partit de dissabte a Igualada és la final de la CERS. Ens varem complicar la vida a l’Olímpic i ara hem de guanyar a Les Comes. Ens queden pocs dies per recuperar l’equip i hem de veure com evolucionen Romà Bancells i Roger Rocasalbas. A més l’equip de l’Anoia dóna poques opcions i les hem d’aprofitar”.

Queda clar doncs que pels osonencs el partit és trascendental i la Cers un objectiu prioritari. Molt més que pels igualadins. Per això la pressió serà més gran pels visitants i això poc acabar sent un arma de doble tall.


 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *