LA HISTÒRIA. UN LLOC EN JOC

El MONBUS IHC ja ha acabat la seva preparació pel partit de dissabte contra el Vic amb un lloc per la Final Four de la Cers en joc. Els arlequinats han fet treball bàsicament de 4X4. Tota la plantilla, tret de Nil Garreta, està a disposició de Francesc Monclús. El tècnic ha convocat els 10 jugadors diponibles, amb David Carles i Pep Vilaseca. Garreta està en el tram final de la seva recuperació. En principi li falten dues o tres setmanes per poder-se reincorporar als entrenaments amb els seus companys.

El MONBUS IGUALADA HC – CP VIC està aixecant una gran expectació i s’espera uan bona entrada a les Comes.  Una prova de l’interés que desperta entre els aficionats el tenim en les xarxes. Per exemple el fet que el vídeo promocional en el qual els jugadors demanen el suport de l’afició, ja ha tingut més de 530 visites úniques al canal de youtube. Si encara no l’heu vist ho podeu fer en aquesta link:

https://www.youtube.com/watch?v=CGNPrP0AlIQ&feature=youtube_gdata_player

EL FRONT TAURÓ ES LLENÇA A L’AIGUA

foto hoiquei

El partidàs MONBUS IHC – Vic suposarà també el debut de la nova Penya Front Tauró. La mevaweb s’ha posat en cntacte amb Quim Solé Llobet un dels impulsors del Front.

P- A punt pel debut dissabte?

F.TAURÓ- Si,debutem aquest dissabte en el que serà el partit més important de la temporada i així fer una mica de caliu a les Comes que s’havia quedat sense grup d’animació

P– D’on surt la idea de fer una penya?

F.TAURÓ-  L’Igualada ja feia un parell d’anys que s’havia quedat sense cap grup d’animació i el grup de joves que ens trobem cada partit ens ho vàrem proposar i la mateixa junta tambe ens ho va proposar i vam decidir tirar-ho endavant

P- Qui sou, quants sou, perquè Front Tauró ?

F.TAURÓ- Som una vintena de joves d’entre 15 i 20 anys amb moltes ganes d’animar al nostre equip.Ens anomenarem Front Tauró ja que va ser el nom que van proposar els mateixos jugadors de l’equip.

P- Esteu oberts que s hi apunti més gent?

F.TAURÓ- Si tots els joves que tinguin ganes i compromis per animar l’Igualada estan convidats a participar de la penya com més siguem millor

P- Quin tipus d’accions voleu fer?

F.TAURÓ – De moment començarem animant als partits de casa i en el futur intentarem començar a muntar activitats per tal d’acostar l’equip i la penya altre cop als igualadins i igualadines ens agradaria que en un futur pròxim Les Comes es tornés a omplir com en els millors anys de l’Igualada

P – Com veieu l’equip i la temporada que està fent? Espereu tenir un contacte estret amb els jugadors?6

F.TAURÓ- Crec que estem en un molt bon moment de la temporada ja que portàvem una bona raxa de partits guanyats ocupem una bona posició a l’Ok Lliga i esperem seguir avançant posicions en la lliga i engrandir la temporada classificant-nos i guanyant la final four de la copa de la CERS. I amb els jugadors…. Esperem que si de fet pensem que des de que ells van proposar el nom de la penya ja tenim una petita relació que esperem que sigui mes gran

P- I la tornada de la Cers com la veieu?

F. TAURÓ-  Pensem que a la pista del Vic vam treure un bon empat i aquí acabarem de rematar l’eliminatoria. Crec que les Comes estarà plena com tots els grans esdeveniments i que entre l’equip i la afició ho aconseguirem. Visca l’IHC!!.

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *