SERÀ MOLT, MOLT DIFÍCIL. PERÒ RES ÉS IMPOSSIBLE

IHC BONÍSSIMACAixò ho diu el capità del MONBUS IHC a només unes hores que arribi un dels partits més destacats de la temporada. Igualada és a 50 minuts de tornar a estar en una final europea. De fet el partit és en si una final. El principi d’una final. Els jugadors de Francesc Monclús viuen hores d’una barreja d’il.lusió i tensió. Alguns reconeixen que només de pensar-hi se’ls posen els pels de punta … altres expliquen en petit comité que han somniat (i han patit) amb el partit (i fins i tot et donen golejadors i marcador final)… el vídeo de promoció del partit ja supera les 700 visites… Són només petites mostres de l’emoció que es viu a la ciutat per aquest partidàs contra el Vic. Ton Baliu ho remata amb la mateixa habilitat amb que dirigeix l’equip en pista:

“Necessitem que la gent vingui i s’il.lusioni, partits així son els que tothom té ganes de jugar i de veure i necessitem sentir-nos amb el suport de tothom qui pugui. Juguem contra un dels equips mes forts a nivell mundial actualment, i si algú pot ajudar-nos a guanyar dema es aquest pavelló …  a tirar endavant quan la cama falli, o a donar un cop de mà en moments complicats de partit que segur que n’hi haurà. Nosaltres farem tot el que estigui a les nostres mans, pero vosaltres sou qui ens heu d’empènyer.

Demà serà molt pero molt difícil, però res és impossible”.

Per cert demà tots els aficionats tornaran a tenir la possibilitat d’endolcir el partit amb un altre tast de degustació de Xocolata Blanxart.

IHC 5 – VIC 1. ELS JÚNIORS MARQUEN EL CAMÍ

L’equip júnior de l’Igualada HC ha obtingut aquest divendres una victòria clara davant el Vic. Els arlequinats, que han fet un gran partit, s’han imposat per 5 a 1, amb gols de Querol (2), Siscu, Marcel i Masoni, i han igualat el gol average amb els osonencs. Ara els de Ramon Peralta jugaran dos partits seguits a casa i si els guanyen dependran d’ells mateixos per obtenir la classificació.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *