F.MONCLÚS: AQUESTS JUGADORS SÓN FENOMENALS

IHC equipFoto Judit Sebrià

P- Un gran premi a una gran eliminatòria.

F.MONCLÚS- Si, quan estàs en una competició com aquesta no penses en arribar, o si, però no en parles, no està en el cap de ningú d’arribar a la Final Four però passet a passet hi hem anat arribant. Els jugadors són fenomenals, tant els que van jugar com els que no juguen tant. Són una pinya i això és la clau  en partits com el de Les Comes o el d’allà a l’anada … i el que hem de fer és seguir en aquesta línia perque és la que ens dona fruits.

P- Aquesta generació necessitava experiències com aquesta.

F.MONCLÚS- Si. L’equip ho mereix per dinàmica, per treball, per il.lusió…. Dins de la pista vaig veure un Igualada molt superior i no va ser perque el Vic fos un equip de la part baixa de la classificació sino que el vam fer petit nosaltres i això té molt mèrit. L’eliminatòria l’hem jugat molt bé.

P- I aquesta notícia que us van donar al vestidor que Igualada optava a organitzar la Final Four …

F.MONCLÚS- Fenomenal. A veure si repetim l’última Final four que vam organitzar a Les Comes, aquella de la Lliga Europea, i que va guanyar l’IHC … per tant com a referència i tot i que han passat molts anys,  si es fa aquí és un premi pels jugadors i per la directiva… i jugar-la a casa serà la cirereta del que han aconseguit els jugadors.

P- I ara costarà fer baixar a tothom altre cop a l’Ok Lliga?

F.MONCLÚS- Tenim un gran aventatge, que és el calendari. Ens venen Barça, Liceo, Vendrell i Vic… la qualitat dels rivals no ens deixarà baixar i no baixarem perque arribem en un bon moment a aquests 4 partits. Ara farem uns dies dec descans, entrenarem dimecres i dijous i a partir de la setmana que vé no l’altra seguirem competint.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *