MET MOLAS: SOC UN PRIVILEGIAT D’HAVER JUGAT EN UNES COMES PLENES COM EN AQUELLA FINAL IHC-PORTO A LA QUE EM VA PORTAR EL MEU PARE DE PETIT

COMESFoto D.C

P- Ho estem dient amb la resta de companys… un somni…  però és que en realitat ni somniat::.

MET MOLAS- Ostres no. No tinc paraules. I encara no em crec que haguem fet aquesat fita, però segueixo dient el mateix que vaig dir quan vam sortir d’aquí, del pavelló,  el dia del Blanes que aquest equip, si segueix treballant igual, no cal donar-li pressa perque anirà a més, segur. Amb la humil.litat que té, amb el sacrifici que té, i sobre tot amb l’humà que és, aquest equip anirà a més.

P- I ara sense presses …  anem a la Final Four i … ningú no diu que no la puguem competir.

MET MOLAS- No, és clar. Ara, primer de tot és important el que estem fent aquesta setmana, que és descansar, perque han estat unes setmanes dures, amb partits entre setmana que els pots preparar poc. I convé descansar de coco. I quan toqui parlar de la Final a 4 hem de treballar primer per competir la semifinal i lluitar per ser a la final. I ,encara abans que arribi això, hi ha el nostre objectiu principal que és la permanència. No perque ara haguem, aconseguit aquesta gesta no ens d’amagar el nostre primer objectiu és la permanència i ho tenim clar des del principi de la temporada.

P- Dissabte vam veure que a tu et van les grans ocasions. Va ser fantàstic veure com gaudies amb el pavelló ple i com demanaves a la gent que animés, aidecant els braços, motivant a la grada.. és el teu punt de veterà, eh!

MET MOLAS- Bé. és maco. Jo venia de Sant Hipòlit on també vivíem els partits amb una manera especial i realment avui he pogut viure l’experiència del que és Les Comes amb molta gent … ho havia vist de petit quan el meu pare m’havia portat aquí a veure una final de la Lliga Europea Igualada-Porto,  que vam guanyar. I avui puc dir que soc un privilegiat de la vida d’haver pogut jugar aquí, amb tanta gent i amb uns companys com aquests.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *