S.PLA: DISSABTE VA SER UNA SENSACIÓ ÚNICA

IHC 2014Foto Judit Sebrià

P- És el que buscàvem, és el que ja tenim. Va ser increÏble.

S.PLA- Si, si. Va ser increïble. És una sensació única que no es viu cada dia i … va ser un partit molt maco, amb l’afició que va venir a donar-nos suport, tant de bó es puguessin jugar partits així cada dia a les Comes.

P- Aquesta generació de jugadors necessitava un premi d’aquest tipus, no?

S.PLA- Si, bé és aquell treball del dia a dia que es veu culminat amb aquesta classificació per la Final Four. L’any passat vam entrar a la Copa del rei i no a la fase final de la Lliga Europea i aquest any ha estat a l’inrevés. Molt contents, molt content per l’equip… i a gaudir d’aquest moment.

P- I si es pugués jugar a Igualada millor que millor.

S.PLA- Si, ens han dit que ho demanaran. La veritat és que seria molt bonic, fer-ho a casa, amb la nostra afició… però l’any passat ja es va fer aquí a Catalunya i no crec que … bé… tant de bó.La veritat és que m’agradaria molt que es fes aquí a Igualada però sino no passa res.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *