UNA DE CLÀSSICS

El MONBUS IHC es prepara per un dels partits clàssics de l’Ok LLiga. Un Igualada-Liceo. D’entrada es manté el dubte de Sergi Pla per aquest partit de diumenge contra els herculins. El mateix davanter vigatà assegurava a la mevaweb que l’evolució del seu esquinç és molt lenta. “Vaig fent, però encara fa mal“. Diumenge poc abans del partit contra els corunyesos es decidirà si juga o si es prefereix no arriscar. Precisament per aquest motiu Francesc Monclús ha convocat 11 jugadors.

El Liceo arriba a les Comes, liderat pel considerat el millor jugador del mon, Jordi Bargalló, i amb el referent de la golejada a l’última jornada contra el Vilanova (14-2) que ha col.locat l’argentí Lucas Ordoñez com a màxim golejador de l’Ok LLiga amb 34 gols. Abans de disputar aquesta jornada número 21 el davanter arlequinat Oriol Vives és top ten dels millors realitzadors amb 20 gols. Darrera hi trobem Sergi Pla amb 16, Ton Baliu amb 12, Jassel Oller amb 6, Met Molas amb 5, Joan Muntané amb 2 i David Carles amb 1. En total 62 gols, xifra molt allunyada dels 105 del Liceo, el segon equip més golejador de la competició. Les diferències s’igualen en el capitol defensiu (49 gols encaixats per malian, 65 per l’Elagi).

Mentrestant la jornada ja té dos resultats definitius: Vilafranca 2- FC Barcelona 7 i Blanes 1 – Vic 5.

JÚNIORS : IHC 4 – S. CUGAT 1. VIUS!!!

Els nois de Ramon Peralta han aconseguit aquest divendres una victòria trascendental que els manté amb opcions de classificar-se pel campionat de Catalunya. Els gols arlequinats els han fet Edgar (2), Querol i Arnau. Ara a l’IHC li queden 4 partits abans d’acabar aquesta segona lliga. Amb el Noia (fora), Shum (les Comes), Alpicat (un altre cop de visitants) i finalment Vilanova a casa. Els igualadins necessiten guanyar 3 dels 4, tot i que els números podrien canviar perque en aquestes quatre jornades hi haurà també enfrontaments directes entre equips que busquen també la classificació. Per tant, no serà fàcil però els júniors s’han guanyat el dret de seguir somniant.

UNA COPA D’EUROPA IGUALADINA. AMB PRESÈNCIA ASSEGURADA A LA FINAL.

IGUALADINESFoto Manolo del Moral

Aquest cap de setmana es disputa a Coutràs la Final Four de la Copa d’Europa femenina. Hi participen un equip català, el Voltregà, un de Madrid, l’Alcorcon, i dos de francesos, el mateix Coutràs i el Noisy-Le-Grand. Però la notícia pels aficionats igualadins és que 4 jugadores fetes a les Comes disputaran aquesta final a 4. Són la Maria del Moral, i les germanes Teresa i Raquel Bernadas amb l’Alcorcon i l’Anna Gil amb el Coutràs.

Precisament els dos equips s’enfronten a una de les semifinals, amb la qual cosa queda assegurat que hi haurà algún representant del nostre hoquei a la gran final continental.

L’Alcorcon disputa per segon cop la Final Four europea mentre per l’equip francés del Coutràs és  ja la seva quarta fase final.  La primera semifinal enfronatrà Voltregà-Noisy Le Grand (4 de la tarda) i després jugaran Alcorcon-Coutras (6 de la tarda).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *