LA LLUITA PER UNA DITA

Aquella que no n’hi ha dos sense tres. Després d’haver donat la sorpresa guanyant al número 1 i al número 3, ara arriba el 2, el segon classificat de l’Ok LLiga i l’actual campió. I és que aquest diumenge les Comes es tornen a vestir de gala per rebre un dels millors equips de la competició, el Liceo de la Corunya del gran Jordi Bargalló.

Mentre al MONBUS IHC tota l’atenció està posada en la lesió de Sergi Pla, que podria impedir que s’enfrontés als herculins, Carlos Gil arriba a Igualada amb tota la seva artilleria. El tècnic liceista  ha convocat aquests jugadors: Xavi Malián, Josep Lamas, Juan José López, Lucas Ordóñez, Eduard Lamas, Jordi Bargalló, Toni Pérez, César Carballeira y Aitor Prada. La pàgina web del conjunt corunyés defineix l’IHC com un “equip irregular que està atravessant un bon moment” i recorda les victòries arlequinades contra el FC Barcelona i Reus Deportiu, primer i tercer classificat que “li han permés una part del terreny perdut degut a la seva irregularitat”.  El partit es disputarà a partir de 2/4 d’1 del migdia amb arbitratge de Sergi Mayor i Miguel Diaz

3 IGUALADINES A LA FINAL DE LA CHAMPIONS

Tres jugadores Made in Les Comes  disputaran aquest diumenge la final de la Copa d’Europa. Raquel, Teresa Bernadas i Maria del Moral s’han classificat per la gran final continental després d’eliminar per 2 a 1 a les anfitriones del Coutras on hi juga una altra ex-arlequinada Anna Gil.  El partit ha estat molt igualat. Les franceses s’han avançat amb un gol de Le Borgne però l’Alcorcon li ha donat la volta al marcador amb gols de Dolores Cancelas i Sonia Rodriguez. Al final les aturades de la Teresa Bernadas han donat el passaport per la primera final de la història per l’Alcorcon. En l’altra semifinal el Noisy Le Grand s’ha classificat també per la final en eliminar al Voltregà a la tanda de penals (el partit havia acabat amb empat a 3, tot i que les catalanes guanyaven per 3 a 1). La final entre Alcorcon i Noisy  es jugarà a les 3 de la tarda al Milou Ducourtioux de Coutras. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *