LA F4 DE LA CERS A FORTE DEI MARMI. PRIMERES REACCIONS ARLEQUINADES

El CERH acaba d’anunciar que Forte Dei marmi és la ciutat elegida per acollir la fase final de la Copa de la Cers que es disputarà els dies 5 i 6 d’abril. Igualada i Breganze també ho havien demanat i de fet la capital de l’Anoia estava molt ben posicionada fins que la candidatura italiana ha millorat l’oferta d’una manera ostensible (es comenta que la podria haver doblat). D’aquesta manera jugadors i aficionats hauran de fer els 1031 quilòmetres que els separen d’aquesta ciutat italiana de la provincia de Lucca. El club organitzador, el Forte Dei Marmi, és un club nascut el 1995, hereu del pioner Atletico Forte Dei Marmi fundat el 1962. En l’actualitat és un dels equips poderosos de la Lega amb Pedro Gil, Enric Torner i Pablo Cancela com a principals figures.  

FRANCESC MONCLÚS

“Ara mateix m’ho acaben de dir. És la seu on s’esperava que fos. És l’equip fet per guanyar algún títol aquesta temporada, se’ls ha escapat la copa i ara tenen la gran oportunitat a casa de guanyar la Cers. Però esperem que això els pugui anar en contra”

SERGI PLA

“És una llàstima que no la puguem jugar a casa però la il.lusió de jugar la F4 és la mateixa a qualsevol lloc on s’organitzi”.

PEP VILASECA

“Sempre prefereixes jugar amb la teva afició… Però anirem a fer el nostre partit, a competir-lo i si estem al 100% des del primer minut tindrem opcions… Anirem sense pressió! Poc a perdre i molt a guanyar”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *