3 CANDIDATS PER LA F4 DE LA CERS. BREGANZE, FORTE DEI MARMI i IGUALADA. EL CERH HO ANUNCIA AQUEST DIMARTS

Finalment serà aquest dimarts al matí. El CERH farà oficial la seu de la Final Four de la Cers. El màxim organisme de l’hoquei europeu ha confirmat que s’hi han presentat 3 candidatures, les del Forte Dei Marmi, Breganze i Igualada, com ja va confirmar als mateixos vestidors l’equip de govern municipal. El fet que la temporada passada la fase final es disputés a Catalunya fa que totes les apostes apuntin a Itàlia, però fins d’aquí a unes hores no se sabrà la decisió. Mentrestant el MONBUS IHC segueix concentrat en l’Ok LLiga conscient que el Tourmalet és la millor manera de preparar una final com aquesta.

F.MONCLÚS: JO PREFEREIXO QUE ES FACI AQUÍ. PERÔ SI ÉS A ITÀLIA… A ITÀLIA

P- Parlem primer de la derrota contar el Liceo, Cesc, no es va poder seguir la dinàmica.

F.MONCLÚS- Si. I és que el  marcador de la primera meitat ens feia molt difícil la gesta de remuntar

P-Però a la segona quedem 2-2

F.MONCLÚS- Si, i amb l’1 a 4 tenim aquella jugada de l’Oriol que ens podria haver posat 2 a 4 i vam tenir un parell d’ocasions que si arriben a entrar canvien el decorat, però el deute de la primera part, amb un penal injust i el nostre que no va entrar, més el gol al primer minut, més la categoria del rival, no ens va permetre reaccionar en el marcador.

P- El més positiu és que tot i el marcador (i l’arbitratge) l’equip no se’n va anar del partit en cap moment.

F.MONCLÚS- Bé, el tema arbitratge no és que no ens hagués ajudat sino que hi va haver un clar desequilibri entre els 2 equips, però com que no hi podem fer res… I si. Amb el 0 a 4 podríen haver passat moltes coses i entre elles que ens en fotessin 8 … penso que a la segona part vam posar les coses al seu lloc am,b un empat parcial de 2 a 2 i això és més lloable, reaccionar i competir en un partit que se’ns va posar tant costa amunt.

P- I tot amb la baixa del Sergi, un jugador fonamental. El Jassel ha ocupat el seu lloc i el Joan i el David han tingut  molts minuts.

F.MONCLÚS- Si. Tots ells estan treballant molt bé. ES nota la seva aportació. I quan hi ha baixes l’equip nota però que el David i el Joanet puguin tenir més minuts també és un valor, per l’equip i per ells. I necessitem a tots els jugadors apunt.

P- El Sergi arribarà pel Vendrell.

F.MONCLÚS- La idea és que pugui tenir uns minuts perque després copntra el Vic ja hi pugui ser i arribi a la final four amb condicions.

P- Demà sabrem on es fa…

F.MONCLÚS- Bé… home, jo prefereixo que es faci aquí però si és a Itàlia, serà a Itàlia. L’important és arribar-hi en bones condicions. I ara tenim sensacions diferents amb Barça i Liceo … ara toca Vendrell i Vic i que ens ajudin a arribar en bones condicions.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *