SERGI PLA. ENCARA NO

Últim entrenament de la setmana per preparar el partit de dissabte contra el Vendrell. Ha estat una sessió intensa on s’han treballat situacions de partit. Sergi Pla ha seguit sense entrenar-se i continua sent dubte pel partit contra l’actual campió de Copa. El mateix davanter vigatà ha explicat a la mevaweb que hi ha una certa evolució però no suficient. “Vaig millorant però encara em fa mal”. La lesió de Pla fa que Cesc Monclús hagi decidit tornar a convocar els 3 jugadors de la base com ja va passar contra el Liceo, David Carles, Pep Vilaseca i Nil Garreta. El partit contra el Vendrell es jugarà dissabte a les 8 amb arbitratge de Joaquin Lopez Varela i Alberto Veiga.

ELAGI: ANAR A LA COPA LLATINA SERÀ UNA ALTRA GRAN EXPERiÈNCIA

Si al pobre Sergi li ha tocat la creu amb la seva lesió, la cara de l’entrenament d’aquest dijous (cara somrient) és la d’Elagi Deitg. La seva convocatòria per la Copa Llatina amb la selecció estatal és un reconeixement més a la seva extraordinària segona temporada a l’IHC (sumat al no menys excel.lent primer any). 

” Si. Estic molt content. És una altra gran experiència que tindré la sort de poder viure amb molts dels companys amb els quals ens hem passat molts estius entrenat a Sant Cugat. A més viatjar a Portugal a nivell d’hoquei sempre és maco ja que allà viuen molt la selecció”. 

PANCHITO PODRIA HAVER ESTAT ARLEQUINAT?

Així ho afirma com a mínim el crack argentí. El web d’hoquei patins “stikazo” ha publicat una molt interessant entrevista a l’ex-jugador d’hoquei patins Panchito Velazquez. En ella l’internacional argentí explica, entre d’altres coses, que abans de fitxar del FC Barcelona va rebre ofertes d’alguns dels millors clubs d’Europa i cita el Porto, el Liceo i l’Igualada.

La revelació, desconeguda fins ara, genera un gran interés perque l’arribada del crack argentí hauria reforçat el ja de per si fantàstic Dream Team. De tota manera aquell equip dels Carda, A.Folguera, Càceres, Polan, Guillen, Llaverola, Tibau… va gunayar precisament una de les seves 6 copes d’Europa eliminant per un inapelable 1 a 8 al totpoderós Barça, amb Panchito al capdavant, en aquella històrica semifinal de Vercelli. Podeu llegir l’entrevista en aquesta adreça:

http://stickazo.blogspot.com.es/

SANTI CARDA MILLOR JUGADOR CATALÀ DE LA HISTÒRIA

Precisament un dels integrants d’aquell equip de llegenda, el mític Santi Carda ha estat elegit el millor jugador català de la història pels oients del programa de Catalunya Ràdio Catalunya Vespre esports que dirigeix el periodista Òscar Fernàndez . Carda ha superat en una votació popular a jugadors de la talla  d’Alberto Borregan, Josep Enric Torner (aquests dos han quedat empatats en segon lloc) o Joan Sabater. Un reconeixement a la trascendència del de Sant Sadurní en els èxits d’aquell Dream Team que, com es demostra, han deixat petjada inesborrable en la història. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *