MULTIPLICAR A VENDRELL

El MONBUS IHC juga aquest dissabte a les 8 cpontra el Vendrell dels ex-igualadins Cabestany, Creus i Xus. Els arlequinats s’enfronten a un equip que no perd des del 8 de febrer a la pista del Quevert. Després d’aquella derrota els de Cabestany han encadenat vuit victòries seguides. 3 a la Copa, 1 a la LLiga Europea i 4 a l’Ok LLiga (Voltregà, Tordera, Blanes i Vilanova). Per intentar trencar aquestes estadístiques ‘Igualada tindrà el handicap de la possible baixa de Sergi Pla. La seva possible absència farà que l’equip s’hagi de multiplicar i que altres jugadors hagin d’assumir més responsabilitat. És el cas de Joanet Muntané que va tenir una gran actuació contra el Liceo de la Corunya a les Comes.

J.MUNTANÉ: HEM DE SEGUIR SUMANT EQUIP

P- Un altre partit de Tourmalet contra el Vendrell.

J.MUNTANÉ- De fet ho vam comentar després de classificar-nos per la final de la copa de la Cers que els 4 partits que teníem entremig ens havien de servir per arribar a la final four a un bon nivell i afrontar-la amb garanties. Els partits que ens queden per davant són de prou entitat perque els juguem amb prou motivació i ens serveixin per preparar al màxim la Cers. Contra el Barça vam fer un molt bon partit, contra el Liceo no vam marxar amb tant bones sensacions però crec que vam fer coses malament però també bé i no vam perdre la cara al partit. Vam sumar moments d’equip per afrontar el partit contra el Vendrell, i el del Vic … i els de la Cers.

P- Ganes de repetir el golàs del Liceo?

J.MUNTANÉ- Bé, sempre ho penso. La veritat és que és una cosa molt maca però sempre que guanyes acabes amb més bones sensacions. Es maco marcar però sempre es tenen més ganes de guanyar.

P- Esteu molt pendents de la Cers?

J.MUNTANÉ- La nostra filosofia és anar partit a partit. I si, ens fa il.lusió però ara pensem només en el Vendrell. Cada partit el treballem al 100 per 100. Ara Vendrell que costarà molt. I quan arribi al final for ja la prepararem.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *