F.MONCLÚS: ESTEM PORTANT EL TOURMALET CAP ALLÀ ON VOLÍEM

Vendrell 2Foto D.Figueras


P- Gran partit a Vendrell, resultat fins i tot curt.

F.MONCLÚS- Penso que vam fer un partit molt complert í que l’únic q va faltar va ser la victòria.  Va ser un partit intens on l’equip va treballar molt bé tant en defensa com en selecció d’atac. Un empat que sincerament pels mèrits dels dos equip hauria d’haver estat una victòria… tot i això em quedo amb la competitivitat del partit i , com no, amb el punt aconseguit. 

P- Un duel de banquetes

F.MONCLÚS- La veritat és que tant el Vendrell com nosaltres ens coneixem molt i el plantejament del partit penso que es va  portar cap allà on volíem els dos entrenadors, tot i que mirant des de la nostra perspectiva, els jugadors van rendir a un nivell excel.lent, sobretot com a equip. 

P- El Tourmalet segueix anant molt bé per mantenir una intensitat alta necessària per la F4 d’Itàlia.

F.MONCLÚS- Després de la classificació per la final a 4  vàrem parlar els tècnics amb tot l’equip per fer ènfasi amb la importància que l’equip fos competitiu en aquests darrers 4 partits, no només com a referents sino també per la propia lliga. Penso que el Tourmalet l’estem portant cap allà on volíem, es a dir, ser competitius i sumar per la lliga. Són molt bons referents a l’espera del partit davant del Vic

JÚNIORS. NOIA 11 – IHC 8. CADA COP MÉS COMPLICAT

A falta de només 3 jornades l’equip júnior del MONBUS IHC s’ha complicat una mica més les seves opcions d’accedir a la fase final del Campionat de Catalunya de la categoria amb una derrota força injusta a Sant Sadurní per 11 a 8. Els gols els han fet Edgar Peralta (5), Albert Querol (2) i Teti Vives (1). Per part cavista han marcat Pau Bargalló (7), Roger Matí (2), Ferran March i Sergi Aragonés.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *