VENDRELL 2 – MONBUS IHC 2. APASSIONANT DUEL TÀCTIC

VENDRELL IHCFoto D.Figueras

El MONBUS IHC ha aconseguit un punt molt valuós en una pista realment difícil, la de l’actual bicampió de la Copa, el Vendrell. Els arlequinats han fet un partidàs i haurien pogut pogut emportar-se els 3 punts. L’enfrontament ha estat un magnífic duel tàctic entre dues banquetes “pensadores” . Cabestany i Monclús han posat en pista tot el seu arsenal estratègic (l’habitual combinació zona-individual pressionant dels locals contra una defensa d’anticipació i molta circulació de bola dels visitants) -I la realitat és que han estat els igualadins els que s’han mostrat més còmodes en pista i han disposat de les millors oportunitats. En alguns moments ha semblat que hi havia 3 arlequinats per cada vermell. No s’han vist més gols perque els dos porters (Elagi i Puigbí) han estat excels i de fet 3 dels 4 gols han acabat sent a pilota aturada.

IGUALADA D’INTENSITAT

A la primera meitat el Vendrell s’ha vist superat per l’entramat de joc dels  igualadins però ha aconseguit anar-se’n al descans amb un 1 a 0 a favor gràcies a l’encert del “penalista” Sergi Miras. El MONBUS podria haver-li donat la volta al marcador amb 2 opcions molt clares al segon pal que no han acabat d’entrar.

A la segona meitat Ton Baliu ha demostrat perque és un dels homes de la temporada. El capità arlequinat ha sortit de darrera la porteria, s’ha escorat i ha enviat la bola al segon pal. Gran gol per restablir la igualada.

Amb l’ 1 a 1 l’IHC podria haver sentenciat el partit (Baliu i Jassel han disposat d’un FD i un penal). En canvi ha estat Miras qui ha aconseguit posar per davant el Vendrell. Altre cop des del punt de penal (en una decisió equivocada de Lopez Varela i Feiga). El 2 a 1 ha durat 4 minuts. Molas ha aparegut amb la seva ja famosa FD del Palau (doble ganxo i bola dalt) per empatar a 2. 

El partit entrava en la fase decisiva amb els dos equips buscant el triomf. L’Elagi ha salvat l’Igualada aturant la FD de 10 faltes. I refermats per la “garantia Deitg” els arlequinats s’han llençat a pels 3 punts. I els han tingut a tocar dels dits. Dues pilotes al pal (una de Jassel a falta només de 10 segons), una FD del mateix Met Molas (per blava a Creus) i una superioritat d’1 minut podrien haver donat la recompensa que els de Monclús mereixien. Al final el MONBUS fa viatge de tornada amb només 1 punt, però de prestigi i reconeixement.

VENDRELL 2 (1/1) Puigbí, Creus, Miras (2), Ll. Ferrer i Albesa, equip inicial. Cortijo, A.Rodriguez i J.Ferrer.

MONBUS IHC 2 (0/2) Elagi, Met Molas (1), Ton (1), O.Vives i Jassel, equip inicial. J.Muntané. D.Carles, N.Garreta, P.Vilaseca, A.Ferrer.

GOLS: 1-0 S.Miras penal (m 10). SEGONA PART. 1-1 Ton Baliu (m 5), 2-1 S.Miras penal (m 17), 2-2 M.Molas FD (m 20.30).

INCIDÈNCIES: Arbitratge discutit de Lopez Varela i Veiga (que s’han equivocat en el segon penal de S.Miras). Sergi Pla ha tornat a ser baixa per segon partit consecutiu.

Abans,  l’equip sub-23 del MONBUS IHC també s’ha imposat al Vendrell per 2 a 4, amb gols de D.Carles( de FD) i hat trick d’Edgar Peralta (2 d’ells també de FD).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *