PLA MÉS A PROP

El retorn de Sergi Pla cada cop és més a prop. El davanter vigatà es va lesionar en la victòria del MONBUS IHC al Palau Blaugrana i s’ha perdut els últims dos partits dels arlequinats, Liceo i Vendrell. Ara sembla que podria tornar a jugar dissabte contra el Vic (2/4 de 7 de la tarda amb arbitratge d’Oscar Valverde i Eloi castellnou).

De moment Pla ja ha fet una part del primer entrenament de la setmana i s’espera que pugui gfer-ho ja amb una certa normalitat en les dues sessions que queden. El mateix jugador és força optikmista: “Molt millor. Dilluns ja em vaig posar els patins i vaig fer bona part de l’entrenament sense dolor. Espero que aquest dimecres no em faci mal i pugui entrenar normal”. I si el Sergi va tornar dilluns als entrenaments, qui no hi va participar és Ton Baliu que va tenir descans. El capità ha estat notícia pel gol extraordinari que va fer a Vendrell i que li ha valgut ser elegit en el Top 5 de la jornada (el podeu veure en aquest link  http://www.naciodigital.cat/delcamp/esportsdelcamp/noticia/1632/top5/hoqueitotal/jornada/22/ok/lliga )

Mentrestant una part de la plantilla igualadina ha aprofitat la jornada de descans per anar a veure el partit entre el Noia i el Reus, avançat a la jornada número 23 (el Noia pot ser rival dels igualadins a la Final Four de la Cers).  Elagi Deitg, Francesc Monclús , Aitor Centelles, i Antoni Lodi han vist com el Reus s’emportava els 3 punts de l’Ateneu Agrícola (1 a 2) tot i que tenia les baixes de Jordi Adroher i Xavi Costa. En la resta dels partits avançats també hi ha hagut victòria visitant: Lloret 2- Liceo 5 i Cerceda 2 – FC Barcelona 5.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *