TOTHOM APUNT

Segon entrenament de la setmana pels jugadors del MONBUS IHC. Els de Francesc Monclús han fet una molt bona sessió de ritme de contres i defensa. La notícia ha estat el retorn total de Sergi Pla a la feina. El davanter vigatà ha pogut completar tot l’entrenament amb els seus companys amb normalitat i pot ser la gran novetat a la convocatòria pel partit de dissabte contra el Vic. 

Per la seva banda els d’Osona tornen a les Comes després d’aquell partit de tornada de la Cers quan van caure eliminats davant dels arlequinats. Ho fan reforçats pels últims resultats que els han col.locat tercers a la classificació de l’Ok LLiga darrere del FC Barcelona i el Liceo. Serà la quarta ocasió que igualadins i vigatans coincidiran aquersta temporada. De moment hi ha hagut molt equilibri. Tots dos equips han guanyat un partit i n’han empatat un. El de dissabte podria trencar l’equilibri. El MONBUS IHC-Vic es jugarà dissabte en un horari no habitual, 2/4 de 7 de la tarda.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *