CONVERTIR UN PROBLEMA EN UNA OPORTUNITAT

El MONBUS HC afronta aquest dissabte un altre etapa del Tourmalet, de fet l’última. Els igualadins reben a les Comes al Vic en la que serà la quarta ocasió que s’enfronten els dos equips. La notícia en el bandol arlequinat és el retorn assegurat de Sergi Pla després de dos partits d’absència. El Vic, per la seva banda, sembla que podria recuperar també Mia Ordeig, absent en els últims partits. Els vigatans arribaran a les Comes amb l’aspiració de mantenir la tercera plaça de la classificació que ara mateix ocupen.

Davant del major potencial visitant els igualadins hi oposaran la seva capacitat de treball (la setmana d’entrenaments ha estat extraordinària) i la voluntat de convertir el Tourmalet d’un problema en una oportunitat (especialment per arribar amb la tensió activada al màxim a la F4 de la Cers). A més l’equip segueix demostrant que és alguna cosa més que un grup de jugadors, segueix fent bona la paraula equip, amb tot el seu significat. Aquest divendres ho han tornat a demostrar quan pràcticament tota la plantilla, tècnics, delegats i directius (i alguns ex-jugadors) s’han mobilitzat per assistir a la capella ardent d’un membre d’una familia arrelada a l’hoquei igualadí. I és que en realitat els partits moltes vegades es guanyen fora de la pista. Fins i tot en les sales de vetlla. 

El MONBUS IHC-Vic es jugarà a les Comes en un horari no habitual, 2/4 de  7 de la tarda amb arbitratge d’Oscar Valverde i Eloi Castellnou

JÚNIORS. IHC 6 – SHUM 1. 3 PUNTS PER SOMNIAR

L’Igualada HC ha fet un pas importantíssim en la seva lluita aferrissada per mantenir opcions de classificar-se pel campionat de Catalunya de la categoria júnior. Els de Ramon Peralta no han tirat mai la tovallola quan tot semblava perdut i aquest divendres han tingut la seva recompensa. Els igualadins han golejat al Shum per 6 a 1 amb gols d’Edgar (2), Siscu, Marcel, Arnau i Teti. Aquest resultat combinat amb la derrota del Voltregà amb el Noia 7 a 1 li dona aire als arlequinats que segueixen serran les dents per obtenir una fita que en molts moments de la temporada ha semblat impossible d’aconseguir. Ara els igualadins estaran pendents del partit entre el Vic i el Sant Cugat, abans d’afrontar, dimecres que vé, una altra final a la pista de l’Alpicat.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *