ES JUGA COM S’ENTRENA

Aquesta és una màxima escrita en tinta, invisible però inesborrable, a les parets de les Comes des de l’època del Dream Team. I aquesta setmana s’ha “aparegut” de manera molt evident en els entrenaments del MONBUS IHC. La potència i dificultat del pròxim rival s’ha traslladat a l’última sessió preparatòria dels arlequinats. Ha estat un entrenament molt intens perque és el que demanarà l’enfrontament contra els vigatans. El tècnic igualadí, Francesc Monclús, apunta que “serà el darrer referent abans de la Final Four i per tant serà important sortir de la lliga i entrar a la F4 amb bones sensacions”. Monclús té molt clar també que el rival és un dels millors equips de la competició, amb un tècnic de prestigi, i que arribarà a les Comes amb ganes de revenja precisament per l’eliminació europea. “Segur. Ja n’hem parlat d’aquest fet. Però també volem recuperar la victòria a Les Comes“. 

Amb el retorn ja assegurat de Sergi Pla el tècnic de l’IHC ha hagut de tornar a les convocatòries. I en aquesta ocasió han entrat a la llista David Carles i Nil Garreta i en queda fora Pep Vilaseca.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *