CASATS AMB L’EQUIP

x1Aquesta és la filosofia dels jugadors que formen l’actual MONBUS IHC. Els arlequinats ha  fet vot de fidelitat a una idea. L’equip està per davant de tot. El grup és la força. i la força és el grup.  Doncs bé, aquesta idea dels jugadors, que també han comprat de manera absoluta els aficionats, s’ha fet realitat aquest cap de setmana.

Dissabte, poques hores abans del partit que enfrontava l’IHC amb el Vic el fisio de l’equip, Martí Compte es casava amb la seva parella, la Lídia Bertran. Va ser una cerimònia només per la familia i amb un punt de secretisme. Els jugadors no en sabien res. Bé, alguns si. Els “barbuts” de l’equip estaven “compintxats”. Després del partit havien quedat per un sopar i, en arribar, es van emportar la sorpresa del casament que es va fer al magnífic Molí Blanc. En definitiva el Martí i la Lidia s’havien casat amb “l’equip”. Igual que l’afició està ara mateix abolutament maridada amb aquests jugadors, capaços de viure i fer viure històries entranyables com aquesta. En una setmana en que els igualadins tenen una cita amb la història el “matrimoni” és l’arma principal d’aquest EQUIP. 

x2

Per cert, els de Francesc Monclús arrenquen ja aquest dilluns la preparació per la semifinal de dissabte contra el Breganze. Seran tres entrenaments abans de desplaçar-se cap a la ciutat italiana de Forte Dei Marmi.

DIMECRES, DIA D PELS JÚNIORS

Els jugadors de Ramon Peralta tindran un desplaçament més curt però igual de trascendent aquest dimecres. Els júniors igualadins visitaran la pista de l’Alpicat amb l’esperança d’assolir un resultat que els permeti d’entrar al Campionat de Catalunya. Després de la victòria de divendres contra el Shum i de la derrota del Sant Cugat davant del Vic (i la del Voltregà contra el Noia) el partit contra els lleidatans s’ha convertit en absolutament decisiu. Si l’IHC hi guanya haurà fet un pas molt important de cara a la consecució d’un repte de dimensions extraordinàries vista la situació ara fa algunes setmanes. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *