F.MONCLÚS: A LA F4OKCERS HAUREM DE TENIR MOLT CONTROL DE BOLA I SER LETALS A LA CONTRA

La plantilla del primer equip del MONBUS IHC ja ha començat a preparar una setmana plena de sentiments. Tècnics i jugadors han fet una xerrada especial i després han fet un entrenament d’uns 70 minuts de durada. Tot sota l’atenta mirada del tècnic que ha tornat a portar l’IHC a una final europea, Francesc Monclús.

P- Cesc, abans de res parlem de la derrota contra el Vic. Un partit amb diferents moments i diferents tonalitats del joc.

F.MONCLÚS- Si. Si. Sap greu per la gent que va venir, perque vam estar molt contents de la gent que va venir. I perdre dos partits a casa no agrada. I tots dos van ser partits poc competits. Si, al final amb el 3 a 5 vam apretar una mica més. La veritat és que va ser un partits amb molts alts-i- baixos. A la primera part vam començar només defensant, vam arribar molt ràpid a les 8 faltes. Després vam anar millor. Vam acabar la primera part amb un 2 a 2 molt treballat. Després vam començar malament la segona part L’equip no hi era sobre tot amb allò que és fort, en defensa, compensant molt les ajudes… i això no ho vam fer bé. I ens van arribar el 2 -3 i 2-4 pràcticament seguits i això ens va trencar. Després vam tornar a competir i amb el 3 a 5 podríem haver compensat el marcador amb un gol altre gol i malhauradament no va arribar.

P- Quines conclusions es poden treure pel partit de la Cers?. Perque … no ens podem permetre les desconexions. 

F.MONCLÚS- No, no. És el que dèiem… sempre intentem agafar-nos a l’últim referent per anar a Itàlia. Ara venim d’un mal partit i hem d’aprofitar-ho. Ens va passar contra el Liceo que vam fer un partit dolent i després vam empatar a Vendrell. Ara ens toca compensar el dèficit que vam tenir dissabte, el que no va anar bé. I ser forts en el que som. Ens queden encara alguns dies per recuperar el Sergi, que no estava bé del tot perque li faltaven entrenaments. I hem de recuperar allò que durant tant partits hem fet bé. Que és, bàsicament, defensar molt bé.

P- Que en sabeu del Breganze. En tens informació?

F.MONCÚSSiii, si.  Tinc 12 vídeos del Breganze. És un equip que es basa molt amb el joc ofensiu. Tenen 3 jugadors molt bons, amb una gran definició de penals amb el Sergio Silva. Que té una mitjana per part de gairebé 8 gols però també n’encaixa molts, 2  en contra (quan el rival ja jugava amb 4). Sabem que gaurem de treballar fort com contra el Garça.Hem de defensar molt bé i anara  missa allà dalt.  Però caldrà seguir fent bé el que sabem . I … Bé. Són un equip molt bó tècnicament, molt directes. I nosaltres?. Nosaltres hem de tenir molt control de bola perque som letals a la contra. I tenir la intensitat del partit del Blaugrana.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *