TON BALIU: ÉS EL PARTIT QUE ENS FA MÉS IL.LUSIÓ I JA HA ARRIBAT

xbaliuFoto D.Figueras

P- D’entrada hem de treure conclusions de l’últim partit contra el Vic.

TON- Sabem que som un equip que si volem guanyar hem d’estar els 50 minuts concentrats i pel que sigui dissabte no va anar prou bé. Per un cert cansament. Perque el Sergi sortia de la lesió i ha d’anar rodant… Vam tenir fases. Ens vam avançar dos cops en el marcador davant d’un gran Vic que va jugar millor que nosaltres. Ens van guanyar interiors, ens van rematar molt i sort en vam tenir de l’Elagi. Ens van guanyar bé. 

P- I com pot servir això pel partit d’Itàlia?

TON- No ens agrada perdre però a vegades les derrotes van bé. Contra el Liceo vam perdre i després vam empatar jugant molt bé contra el Vendrell. I portem setmanes pensant en la Cers. Com a mínim jo ja fa setmanes que ho tinc al cap. És el partit que ens fa més il.lusió i ja ha arribat. Haurem de sortir concentrats tots, tots haurem d’estar al 100 per 100 perque costarà molt.

P- I és que estem vivint una setmana especial.

TON- Si.  Jo que ja fa vuit anys que estic al primer equip recordo que només hem arribat a una Final Four contra aquell gran Liceo. I ara hi tornem a ser. I sabem que serà molt difícil perque el Breganze té un equipàs. Però tenim plantilla i il.lusió. I si l’Elagi ens para i els altres fem la feina que ens toca, i que fem quan jugem com a equip, podem guanyar.

P- I el Tourmalet és un bon exemple d’això.

TON- Si. De fet si ho analitzes hem guanyat dos partits, n’hem empatat un i n’hem perdut dos, amb els cinc primer classificats de la lliga, els top de la competició. El balanç és positiu. Volíem arribar amb ritme, per agafar amb ganes aquesta final four. I aquesta setmana passar-ho bé, gaudir, treballar fort i dissabte només ens val guanyar.

TOTS ELS CAMINS PORTEN A ALPICAT

Els júniors de l’Igualada HC juguen aquest dimecres a Alpicat un partit decisiu de cara a aconseguir la classificació pel campionat de Catalunya de la categoria. Els últims resultats dels de Ramon Peralta combinats amb els de la resta d’equips implicats ha convertit aquest enfrontament amb els lleidatans en absolutament trascendental. Si els igualadins aconsegueixen la victòria hauran fet un pas de gegant per aconseguir una autència proesa. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *