SANT JORDI AMB PATINS

La diada de Sant Jordi ha posat Catalunya al carrer i patins a Les Comes. Els jugadors han tornat a fer un gran treball en la segona sessió de preparació de la setmana. Els arlequinats han fet exercicis específics de defensa i contratacs. La plantilla ja ha posat tota l’atenció en el tipus de joc que s’haurà de fer dissabte contra el Tordera, tenint en compte també la manera de jugar dels maresmencs. 

En el tram final de l’entrenament els jugadors s’han posat en mans del PF Carles Mínguez que els ha fet treballar la velocitat. Aquest dijous el MONBUS IHC farà la darrera sessió de preparació de la setmana. 

Per la seva banda el Tordera prepara el desplaçament a Igualada amb la moral que dona la victòria per 7 a 3 contra el Vilanova que els ha col.locat 12ens a 4 punts del descens. El club quadribarrat torna a oferir als seus aficionats la possibilitat de desplaçar-se a l’Anoia amb l’autocar de l’equip.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *