EL PES D’UN PARTIT

El MONBUS IHC ha acabat ja la seva preparació pel partit de dissabte contra el Tordera. Els de Francesc Monclús han fet aquest dijous un bon entrenament centrat a treballar aspectes del joc propi en relació al que esperen que faci l’equip rival. Els igualadins esperen un Tordera que els deixarà el pes del partit, defensant molt junts i buscant les seves opcions amb atacs directes. Contra això l’IHC haurà de mostrar el seu nivell més alt de concentració (en defensa) i de definició (en atac). El tècnic igualadí, Francesc Monclús, ha convocat per aquest partit Nil Garreta i Pep Vilaseca.

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL 2014. A REPETIR LA HISTÒRIA 4 ANYS DESPRÉS

Aquest divendres comença a Girona la fase final del 32è campionat de Catalunya de la categoria infantil que es farà a les instal.lacions del GEiEG de Girona amb la participació de l’Igualada HC.

Els arlequinats estan integrats al grup A amb Manlleu A, Voltregà i Caldes C. Al grup B hi jugaran el Vendrell, el FC Barcelona, el Roda i el Caldes A. L’IHC debuta a 1/4 de 6 de la tarda contra el Voltregà.

L’infantil de l’Igualada HC l’entrena Xavi Espinalt que ja els va fer campions de Catalunya benjamins l’any 2010 a Les Comes. D’aquell equip encara continuen 5 jugadors a l’equip. La plantilla la formen aquests jugadors:

Porters: Basili Solà i Aleix Pijoan.

Jugadors: Roger Bars (capità), Bern Gabriel, Oriol Prat, Jordi Mendez, Carlos Sebastian, Marc Castells, Pau Dalmases i Marc Gonzàlez. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *