CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL. IHC 4 – VOLTREGÀ 1. PRIMER PAS

X INfantilFotos R. P.

L’Igualada HC ha començat amb victòria la seva participació en el campionat de Catalunya infantil que es disputa a Girona. El d’Espinalt s’han imposat per 4 a 1 al Voltregà amb gols de Bars (que ha signat un hat trick) i Mendez. A la mitja part els arlequinats ja guanyaven per 3 a 1. A la segona només hi ha hagut un gol, el tercer de Roger Bars. Els jugadors de l’IHC han demostrat haver-se adaptat bé a la pista de parquet del GEiEG que han provat aquest migdia a 2/4 de 12. En l’altre partit del grup el Manlleu ha derrota al Caldes per 5 a 1. EN el grup B s’han produit aquests resultats: Vendrell A 2-  Caldes A 4, FC Barcelona 7 – Roda A 0.

Igualada HC 4 (3/1) Basili Solà, Roger Bars (3), Bern Gabriel, Oriol Prat, Jordi Mèndez (1), Carlos SEbastian, Marc Castells, Pau Dalmases, Marc Gonzàlez, Aleix Pijoan.

Voltregà 1 (1/0)

Demà els igualadins tindran jornada doble. A les 9 del matí s’enfrontaran al Caldes C i a la tarda, a les 4 , al Manlleu. En cas de classificar-se, les semifinals es disputarien diumenge al matí.

X INfantil 2

Mentrestant el primer equip del MONBUS IHC rep aquest dissabte al vespre a les Comes al Tordera. El partit es disputarà a partir de 2/4 de 9 del vespre amb arbitratge de Jorge Garcia Romero i Maria Teresa Martínez Cancelo. Els de Francesc Monclús lluitaran per tornar a oferir als seus aficionats una victòria després de 3 partits sense fer-ho a les Comes. El Tordera, que ja va guanyar als arlequinats a la primera volta, buscarà punts que l’allunyin de la zona de descens que ara mateix té a 4 punts.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *