F.MONCLÚS: ESTEM EN UN MOMENT DE LA TEMPORADA EN EL QUAL CAL ESTAR MOLT FORTS MENTALMENT

X IHC TORDERAFoto D. Figueras

P- Saber tirar endavant un partit fins i tot quan no s’està fi… és una bona demostració de l’evolució de l’equip, no?

F.MONCLÚS- Estem en un moment de la temporada en el qual és molt important l’aspecte mental. Estem entrenant bé però cal estar molt forts mentalment, sobretot pel fet que la majoria de rivals que tenim estan lluitant pel descens. I també pel fet del moment de la temporada en el qual estem. 

P- Saber patir també és crèixer no?

F.MONCLÚS- I poder superar partits que es compliquen, bàsicament perque no estiguem fins, també diu molt de l’evolució positiva de l’equip. 

P- Costa mantenir continuïtat amb tantes aturades a la competició.?

F.MONCLÚS- És cert que la discontinuïtat dels partits no és fàcil de portar, sobretot per l’aspecte mental. Però és el que ens porta en aquests moments de competició i no valen excuses. Tots els equips tenim aquests aturades. A partir del proper ja seran els darrers 5 partirs seguits on tenim l’oportunitat de seguir sumant. 

P- I ara dues setmanes i Blanes… rival complicat que s’ho juga tot. 

F.MONCLÚS- Si. El proper, el Blanes,  un equip que es troba en situació complicada tot i la victòria d’aquesta jornada. Per tant hem de ser forts mentalment per portar el partit cap allà on volem. Seran ells els que han de tenir la presió de guanyar. Ara tocar descansar  i entrenar per arribar-hi en les millors condicions.

 L’IHC 5è MILLOR INFANTIL DE CATALUNYA

Finalment l’Igualada HC infantil ha acabt cinquè en el campionat de Catalunya de la categoria que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Girona. Els arlequinats s’han imposat per 4 a 3 al Caldes A amb gols de Roger Bars (2), Jordi Mèndez i Carlos SebastianEl torneig l’ha guanyat el FCBarcelona que ha derrotat a la final al Manlleu. 

Per acabar la informació de resultats de la base en el partit de sub-23 previ a l’Ok LLiga l’IHC va derrotar al Tordera per 7 a 4 amb gols de Vilaseca (3), Querol (2), Siscu i Masoni. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *